Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El tudok élvezni úgy, hogy csak 2 másodpercre érek magamhoz. Ez normális? 18/L
Figyelt kérdés
Fantáziálgatás közben annyira fel tudok izgulni, hogy hozzáérek a csikómhoz, és egyből elélvezek. Ez normális?2011. máj. 5. 13:17
1/13 anonim válasza:
Kivételesen ritka adottságod van. Irigyellek. Ez csak előnnyel jár.
2/13 anonim válasza:
Velem is van néha ilyen, bár azért 2 másodpercnél több kell. De én nem örülök neki, mert így a barátommal szex közben is túl hamar elélvezek...:S
3/13 anonim válasza:
Találkoztam olyan csajjal, akinek csikló izgatás útján akár egy perc alatt valóban igazi orgazmusa lett, de ez nagyon furcsa. El nem tudom képzelni, hogy ez miként lehetséges.
4/13 anonim válasza:
elég furcsa, inkább nyomj fel magadnak egy flakont
5/13 anonim válasza:
elméletileg van aki egyáltalán miden érintés nélkül el tud élvezni, de ezt legtöbbször gyakorolni kell. szerintem örülj neki, h képes vagy a fantáziád segítségével ennyire felizgulni, ez hasznos adottság :)
6/13 anonim válasza:
Huh, ha akarsz szeretkezni dobj egy levelet.
18f
7/13 anonim válasza:
én is nagyon hamar el tudok élvezni csiklóizgatástól, főleg ha valóban fantáziálgattam is előtte :)
8/13 anonim válasza:
Szia!
Igen, normális. Én nagyon örülnék, ha ilyen gyorsan menne.
Küldtem e-mailt, tessék elolvasni.
9/13 anonim válasza:
ez nem gáz mivel lány vagy ti lányok ugy az élvezet után idultok be a legjobban tudomásom szerint ez csak elöny
10/13 A kérdező kommentje:
Válaszoltam a leveledre. :)
2011. máj. 10. 14:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!