Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sok tüsszögés után (allergia...

Sok tüsszögés után (allergia miatt), normális, hogy bekeményedek néhány másodpercre és hogy húzódik a pocim?

Figyelt kérdés
Évek óta nem szedek rá semmit, csak a kálcium sandozt iszom időnként, mert mindentől elaludtam azonnal, most se szedek rá semmit, engem nem zavar a tüsszögés, megszoktam már, főként inkább ébredés után, meg néha egy-egy roham tör rám, úgyhogy nem is akarok szedni semmit, ha a babának nem okoz gondot ez a húzódás, meg a keményedés?! 25h km
2010. jún. 18. 06:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! Ugyan ez a sztorim mint nálatok volt. Én sem szedtem rá semmit csak Kalcium pezsgő tablettát:) Néha úgy meghúzódott a hasam tüsszentéskor, hogy rendesen fájt. Én megkérdeztem a doki és azt mondta ettől nem lesz semmi baja a babának ő ezt nem érzi, védi a magzatvíz csak nekem kellemetlen. Később attól is féltem, hogy egy-egy ilyen tüsszentés roham alkalmával elrepedhet a burok, de a doki megnyugtatott, hogy nem fog megtörténni. :)
2010. jún. 18. 07:14
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod :) megnyugtattál, nekem is ez a nagy félelmem, hogy egy ilyen tüsszögőrohamnál nehogy leváljon, vagy megrepedjen a lepény. még egyszer köszönöm :)
2010. jún. 18. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!