Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Csináljam azt amit szeretek...

Csináljam azt amit szeretek ha tudom, hogy ezzel nem érek el semmit?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy hobbim az amatőr filmezés. Élvezem a kamerázást, a vágást, mindent. De nagyon nincs olyan kör ahol "villogni" tudnék filmjeimmel. Úgy érzem, hogy ha elkészítek valami szerintem magasröptűt azzal nem teszek le semmit az asztalra, mert más ezt nem értékeli. Se anyagi, se más jutalmat nem kapnék...

Élvezem ezt csinálni, de úgy érzem nem tartok vele sehova és ez rossz érzés. Folytassam vagy ne?

2013. máj. 26. 22:11
 1/3 anonim ***** válasza:

csinálj vele youtube csatornát!:)

reklámozd, hogy legyenek nézői és akkor csinálhatsz esetleg trailereket is, amik az épp készülő filmnek töredékei, hogy izgalmasabbá tegyék a várakkozást, meg ilyesmi

ha jó a tartalom, embereknek tetszeni fog:)

és amúgy youtube-on van olyasmi lehetőség, hogy ha átengedsz egy felületet a reklámnak, akkor kapsz pénzt megtekintésekre... nem ördögien sokat, de 10-15 ezer megtekintésért már kapsz párezret, ami egy non-profit hobbinak bőven jó:D

2013. máj. 26. 22:26
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát hobbinak tartsd meg ezt, és ezen túl csinálj valamit ami ehhez kapcsolódik, de nagyobb rá a kereslet.
2013. máj. 26. 22:36
 3/3 anonim válasza:
szerintem is folytasd, ez a youtubos dolog ígéretesnek tűnik, találj ki valami kreatívat csak egyszer kapjon rá valaki és sikered lesz, szóval valami egyedivel rukkolj elő, szoktam ilyenek gondolkozni ha eszembe jut vmi jó megírom neked :)
2013. máj. 27. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!