Az élet egy stratégiajáték?
Figyelt kérdés
Ma megörültem annak, amikor férjem megmondta, hogy nagyon kevés pénzünk maradt fizetésig. Mindig ezen agyalok, hogy hogy lehet megúszni minél kevesebb pénzből az életet, milyen spórolós kajákból tudunk "jól" élni. Stratégiákat dolgozok ki a túléléshez. És ezek a tervek okoznak örömet,ha több pénzünk van, az még zavar is. Ez kóros?2009. okt. 21. 09:52
1/5 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem kóros, inkább egy pozitív felfogás. Szerintem kóros az, amikor valaki (akár jogosan is) sír, hogy nagyon kevés... nem lehet megélni... éhen fogunk halni... stb. Ahelyett, hogy azon gondolkodna, hogy mit lehet még tenni. ha zsíroskenyér, akkor zsíroskenyér. Ha többletmunka (már ahol van lehetőség) akkor az.
2/5 anonim válasza:
Nem kóros, dehogyis. Ha valamelyik hónapban mégis túl sok pénzed maradna, nekem bármikor küldheted.
4/5 anonim válasza:
én még egy darabig bírom ezt a stratégiázást, de ha nem változik semmi, akkor FPS lesz.
5/5 A kérdező kommentje:
:)
2009. okt. 30. 12:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!