Írnál pár dolgot amiért hálás vagy?
gondolkodtam pár percet, de semmi nem jut eszembe. :)
nem elég hogy félig üres, de még ereszt is. és mérgezett is benne a víz.
Hálás a családomért, az egészségemért, a páromért, barátaimért, az állásomért... Mindezt kapásból írtam!
Szerintem is félig tele az a bizonyos pohár, nem szabad elégedetlenkedünk! Elég csak arra gondolnunk, hogy melegben ülhetünk, fedél van a fejünk felett, és netezünk :)
Igen, én is így vagyok vele kedves második, annak ellenére, hogy anyósoméknál lakunk, nekem még nincs munkám, férjem is nem rég talált, szóval el szeretnénk költözni, szeretnénk egy kicsi kocsit, és már nagyon nagyon de nagyon vágyunk babára is(próbálkozunk már egy ideje, de még nem jött össze:(reméljük hamarosan:) )
DE hálás vagyok azért, hogy egészségesek vagyunk, a szüleink, testvéreink is azok, tudunk öltözködni, van hol laknunk...
hálás vagyok azért,hogy megismerkedtem a barátommal,akivel azóta is együtt vagyok :) sajnos másra nem számíthatok :S szinte a családomra sem,szóval ez nekem hihetetlen sokat jelent :S
hálás vagyok,hogy nem vagyok beteg,aminek következtében esetleg meghalhatok
hálás vagyok,hogy van annyi pénzünk,hogy szép ruhába tudjak járni és legyne mit enni,inni :)
hálás vagyok a barátaimért
"..örülök,hogy hálásak tudunk lenni:)"
ez de aranyos! :D
bizony,van bőven amiért hálásak lehetünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!