Hova vezet ez az út?

Figyelt kérdés

az apám alkesz megkeserítette a gyerekkoromat, a szüleim most válnak...ez mindenkit leárnyékol,és sok a "felesleges" vita.jövőre lehet végzek egy olyan szakon amit még nem szeretek:) egy csomó önbecsülési problémám van,és sok emberi hibám( de próbálok ezeken felülemelkedni és változtatni), sokat szenvedek attól,h nincs bnőm,nekem is vannak rossz napjaim,de...egyre jobban érzem magam a bőrömbe.örömöt adnak olyan dolgok amik eddig nem(evés,olvasás,zuhanyozás burkolás) érzem,h az emberek jobban kedvelik a társaságomat....nemtom mi leszek ha nagy leszek,de egyre jobb a kapcsolatom önmagammal,egyre gyakrabban fogalmazódik meg bennem,h elégedett vagyok az életemmel,sőt ha születésemkor választanom kellett volna,akkor ezt a testet és ezt a lelket választottam volna.ez normális,vagy...mi történik?

22/F

2009. okt. 18. 23:17
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha nem vigyázol és így folytatod, alighanem egy teljes és boldog élet vár rád... :)

(Lehet, hogy az életed sok nehéz feladattal lesz tűzdelve, de, ha a hozzáállásod megmarad ilyennek, mindenben tartod magad a javítási szándékodhoz, nagypapa korodban lesz mit mesélned az unokádnak, aki méltán gondolja majd, milyen bölcs ember is a nagyapja :))

2009. okt. 18. 23:32
 2/2 anonim ***** válasza:
0%
minek jársz egy olyan szakra amit nem szeretsz? ha ennyi idősen semmi jövőképed nincs, akkor az az út egyértelműen a pokolba vezet, és nem a gyerekkoroddal van a probléma, épp most pazaroltál el éveket valami hülyeségre, amiből még tovább egy év hátra van. :)
2009. okt. 19. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!