Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ugyerzem semmibe sem vagyok...

Ugyerzem semmibe sem vagyok jo, es ez nagyon nagy onbizalomhianyhoz vezet. Mit tehenek?

Figyelt kérdés
Nem talalok semmi olyan dolgot (ugymint a suliban, mashol sem) amirol tenyleg elmondhatnam, hogy "na ebbe tenyleg jo vagyok". A suliba sincs semmi olyan, amibol legalabb az osztalyba en lennek a legjobb. Ez nagyon rossz erzes. Lehet, hogy tenyleg nem vagyok jo semmiben? :(
2010. jan. 27. 15:27
 1/4 anonim ***** válasza:
50%

Attól, hogy nem vagy semmiben a LEGjobb, attól nem vagy kevesebb. De , aki vmiben a legjobb az sem több semmivel. Vagyunk így a Földön néhány milliárdnyian.

Arra törekedj, hogy mindig olyan legyél, hogy semmit ne kelljen megbánnod. Nagyszülő korodban sem. Akkor soha nem kell szégyenkezned.

2010. jan. 27. 15:52
 2/4 anonim ***** válasza:

szia:)

nekem is szokott ilyen érzésem lenni...de ne aggódj, mindenki érez így:)biztosan te is jó vagy valamiben, csak még nem találtad meg:)mindenki jó valamiben hidd el:)lehet, hogy most úgy érzed semmi sem jó, nem vagy jó semmiben...de ez változni fog:) majd megtalálod azt az egy vagy akár több dolgot is, amiben igazán sikeres, boldog lehetsz:)majd lehet suli után, a munkádban fogod megtalálni:)vagy hamarabb:) semmiképp ne keseredj el:)nincs olyan, hogy ne lenne valaki valamiben jó:)

fel a fejjel:)

2010. jan. 27. 19:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Szereted a barátaidat ,mert ez már egy jó dolog.:))
2010. jan. 27. 21:42
 4/4 A kérdező kommentje:

Persze, hogy szeretem oket. :D Ennek tenyleg orulok, hisz tobb olyan baratom van akikre tudom, hogy mindig szamithatok. Es erre tenyleg buszke vagyok, mert tudom, hogy ezt nem mindenki mondthatja el. :)

Koszi szepen a valaszokat..remelem majd kesobb ugylesz, mert most igy nagyon nem jo. De a legjobban tenyleg a suli aggaszt. Olyan jo lenne legalabb egy valamibol a legjobb lenni. Hisz nem vagyok rossz tanulo vagy ilyesmi, angolbol is nagyon jo vagyok a tobbiekhez kepest, de nem a legjobb. Oke, ezt ertekelnem kene..csak hat, nem olyan konnyu. :)

Koszi a valaszokat mindekepp.

2010. jan. 28. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!