Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » 20 éves vagyok, és úgyérzem...

20 éves vagyok, és úgyérzem hogy öregszem. Már nem vagyok olyan mint régebben voltam? Szerintetek ez gáz? Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
2011. jan. 21. 19:27
 1/10 anonim válasza:
Én is úgy érzem, mostanában tört rám ez az érzés. 73/f
2011. jan. 21. 19:28
 2/10 anonim ***** válasza:
Ráncosodsz, vagy mi? Én 21 vagyok, és úgy érzem, hogy csak mostanában kezdőik el az életem...
2011. jan. 21. 19:28
 3/10 anonim ***** válasza:
Egyszer mindenki felnő. A gyerekkor hamar eltelik. Ezért is kell gyereknek maradni amíg csak lehet, hogy aztán érett felnőtté válj. Most kezd előtted kinyílni a világ, lehet ez a furcsa.
2011. jan. 21. 19:30
 4/10 anonim ***** válasza:
20 évesen még vannak dolgok, amikhez gyerek vagy. Tehát mondjuk 20 évesen még ne házasodj, ne vállalj gyereket. 20 évesen bulizz, csajozz/pasizz, de azért tanulj is, élvezd, hogy jól nézel ki stb.
2011. jan. 21. 19:33
 5/10 anonim ***** válasza:

Én is így volt vele. A 17 volt a legjobb. Ahogy betöltöttem a 20-at, egyre gyorsabban telt az idő. Szinte tagnap érettségiztem, közben már le is diplomáztam, és mindjárt 25 leszek, meg utána 30. Repül az idő nagyon.

24 L

2011. jan. 21. 19:33
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha 14 éves korodban kezdtél bulizni meg szexelni, akkor 20 évesen már kiégett vagy, igen.
2011. jan. 21. 19:37
 7/10 anonim ***** válasza:
Az a gáz amikor már csokolomot köszönnek :/ ez kiviszi a tollam :D 24F
2011. jan. 21. 20:08
 8/10 anonim ***** válasza:

25F

Én is ugyanezt érzem!!!

A jeleim egyre kevesebbet járok bulizni de ezt viszont egyre több alkohollal kompenzálom amivel konzerválom magam!!!Aztán többet dolgozok a kelleténél!!!Sokkal kevesebbet csajozok!!!De ídőm is kevesebb van rá!!!

Nekem az erany évek az 17-23ig tartott!!!Csak mostanság vagyok ilyen komolyodott vagy mi...

Üdv!

2011. jan. 21. 20:46
 9/10 Pali1977 ***** válasza:
Okés öreglány :) én 33 vagyok, szal mit szóljak :) Idővel az ember teste megváltozik, ezzel együtt kell élni. Sajna ilyen a biológia.
2011. febr. 17. 14:07
 10/10 anonim ***** válasza:

Olyan aranyos ez a kérdés:)meg a válaszok is:)

Hát igen, az idő múlik, sokszor olyan jó lenne megint fiatalabb lenni. Akkor azt hittem, hogy a világ legrosszabb dolga suliba járni, tanulni. Mára rájöttem, hogy azok voltak a legszebb évek az életemben. Néha rossz érzés, de úgy szeretek visszagondolni rá. Egyszerre lehangol az eltelt évek gyorsasága, és feltölt a múlt szabadsága.

2011. febr. 17. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!