Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mindig úgyérzem h feladata...

Mindig úgyérzem h feladata van velem az életnek mások is vannak így?

Figyelt kérdés

elmagyarázhatatlan de néha elgondolkodom h persze vannak olyan emberek akik semmit se kezdenek az életükkel, de hogy én nem születtem vna meg ha nem lenne egy rám bízott feladat, ami nem az h tanuljak jól h jó szakmám legyen, mert én nem akarok egy unlmas életet egy unalmas férjel és egy uncsi munkát én kalandvágyó vagyok

kiskoromba mindig azt hittem h egy olyan világban élek ami egy film és én vok a főszereplő

utánna az jött h mindenki robot csak én vagyok ember és a szüleimben sem tudtam ez miatt bízni féltem h robotok vagy vmik de csak én vok egyedül ezen a földön és magamra maradtam, rémálmaim is voltak ez miatt

néha nem egyezem ki azzal h ennyien élünk ezen a földön, mert nem szeretem mások problémáit halgatni és néha idegesít h ennyi ember van

alaposan eltértem a tárgytól

2010. febr. 23. 18:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Akkor most a kérdésre kell válaszolni, vagy hogy miért vagy ilyen? :D
2010. febr. 23. 22:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is éreztem így. De rájöttem, hogy mindenkinek van valami feladata, csak meg kell találni. Vannak akik megelégszenek a "szokásos alap élettel", vannak akik többre vágynak, csak nem tudják mit keresnek, és vannak akik már megtalálták. Amúgy a robot dolog nincs messze az igazságtól, tényleg olyanok vagyunk mint a bábok...vagyis majdnem az összes ember, nagyon kevés kivétellel.
2010. febr. 23. 22:29
 3/3 anonim ***** válasza:

Én is így érzem, de ez hülyeség! Mindenkinek van/volt feladata! Ami az hogy úgy éld az életed ami neked a legjobb! Lehet az a feladatod, hogy élj egy unalmas férj mellett egy olyan helyen ahol utálsz dolgozni és szülsz az unalmas férjednek egy tudós gyereket aki feltalálja a rák és az AIDS ellenszerét.. Nem csak mindig magunkra kell gondolni, hanem másokra is, akiket nem ismersz. De attól még hogy nem ismered a másikat lehet hogy 100x jobb ember mint te vagy és az is lehet hogy még az életre sem méltó. Szerintem semmit sem mi döntünk el.

Az is lehet, hogy neked csak azért kel élned, te csak azért vagy itt, hogy egy bizonyos zebrán elüssenek téged, hogy aki mögötted jön megmeneküljön. De attól még, hogy ezért kell élned te lehetsz a világ legboldogabb embere, bejárhattad a világot, lehettél már szerelmes, szülhettél már gyereket, lehetsz full milliárdos amit szeretnél, pedig te csak arra születtél, hogy egyszer meghalj gázolásba.. Érted??

Ilyenen nem szabad törni a fejünket.. 1. Mert majd 20 év múlva, amikor még mindig a nagy seholba tartasz akkor még jobban letöröd magad, 2. Minden rosszban csak azt látod, hogy te csak a szenvedésnek születtél 3. Elveszi tőled az életet! Ahelyett, hogy bent ülnél a szobádba és ezen töprengenél és félnél az emberektől hogy robotok, ahelyett lehetnél kint a szabadba, barátkozhatnál, szórakozhatnál tanulhatnál valami olyat amit szívesen csinálsz, amivel szeretnél dolgozni. SÉ egy átlagos férfi sosem jelenti azt, hogy unalmas! A férfiak soha sem unalmasak, csak akkor amikor mi nők azzá tesszük őket..

2010. febr. 24. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!