Mi az és hol van az út ami önmagamhoz vezet?
Azt hittem már megtaláltam,de a hullámvölgy alja ráébresztett hogy nem.
Amikor minden szép és jó akkor úgy érzem: Igen ura vagyok az életemnek,elmémnek,én már ismerem Önmagam! Aztán amikor rosszul mennek a dolgok, elszabadul a pokol,úgy ézem mintha idegen lennék a saját testemben.Félek,rettegek,pánikolok,holott biztosan tudom,hogy nincs rá okom.Nem bírom jó irányba terelni a gondolataimat,nem tudom irányítani az elmémet.Beleesek ugyanabba a csapdába,elkövetem ugyanazt a hibát.
Pár napja rajtam van egy "szeretetroham",azt hiszem megértettem,hogy színtiszta szeretettel tényleg mindent el lehet intézni,és ahol szeretet van ottt minden egyenesbe jön.
És akárhogy is érzem ezt,mégsem tudok magamban rendet tenni.
Lehet,hogy ez ellentmondásnak tűnik,mégis így van.
Érzem,hogy dúl bennnem valami,mintha ki akarna törni az igazi ÉN.
De valami miatt nem tud.
Saját magamamt gátolom a bolodgságban,de nem tudok rájönni hogy miért csinálom ezt,és hogyan.Töröm,töröm a fejem de nem jutok egyről a kettőre.A párom is számtalanszor mondta,hogy tegyek magamban rendet.Nem értettem miért mondta.Mostmár tudom.Hatalmas kupi van,és nem találom az utat,hogy rendet tegyek.
Nem találom Magamat.
....Hjaj még meditálni sem tudtam soha,mert akkora hangzavar van bennem.
Változtatni akarok, békét, nyugalmat szeretnék...de mi az út és hol van????
A normális válaszokat köszönöm.
Fogj egy papírt, és kérdezz meg magadtól dolgokat...
pl: elégedett vagy az életeddel, a munkáddal, a pároddal?
mitől érezted magad boldognak és mitől szomorúnak? Vannak-e barátaid? Ők szeretnek jobban vagy te őket? Eddig mik azok amikért érdemes volt élned?
Ilyesmit. Ezekből talán leszűrhetsz valamennyit önmagadból.
Ezt a hangzavart, ahogy fogalmazol, én is mindennap érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!