Túl sokat vagyok egyedül és ez hova vezet?
Menny idős vagy? Fiú? Lány?
2010. júl. 29. 17:48
2/13 A kérdező kommentje:
Depis leszel, és eleged lesz ebből az egész rohadt életből, mert egyedül szar.
2010. júl. 29. 18:45
4/13 A kérdező kommentje:
Sajna életem nagyrészében ilyen voltan de sok rossz történt velem. A külvilágtól egyenesen elzárkózok mert szorongok, hogy kiröhögnek, ha megszólalok.
költözz el, én is megtenném szívesen csak nem nagyon lehet még
mi változott, hogy most így érzel? én mindig ilyen voltam, csak nem érdekelt most pedig önutálat meg ilyenek
16L
2010. júl. 29. 20:07
6/13 A kérdező kommentje:
Különélek egy másik városban és ez miatt mindenkit elvesztettem. 2006 óta van így és van egy saját lakásom a vidéki munkám végett amibe a szüleim eröltettek bele. 2009-ben munkanélküli lettem és az életemből elveszett minden ami eddig jó volt. 2010 márc 10-e óta újra melózok csak vidéken és nem a saját lakhelyemen. Ismerkedni nem tudok és ez miatt mindenhol háttérben vagyok.
Én pedig azért vagyok szinte mindig egyedül, mert nem találok munkát. Szinte mindig itthon ülök. Egyszerűen unok mindent, nem érdekel annyira semmi már, rutinszerűvé váltak a napok. Nem tudom, hova vezet, de remélem nem kattanok meg, v leszek depressziós. Szóval nagyjából tudom mit érzel, bár segíteni nem tudok.
22/L
2010. júl. 29. 20:35
Ez összeroppanáshoz vezet. Szerintem elkerülhetetlen. Én is hasonló cipőben jártam. AZz első lépés az megvan. Felismerted a problémát. Mostmár nyitni kell kifelé bármiáron. Egyedül iszonyú nehéz tudom, és nem két hónap lesz a változás. Kezdj el tudatosan élni. Szervezd úgy az életed, hogy valami folyamatosan kitöltse minden szabad percedet. Sportolj, olvass, tanulj! Felejtsd el a netet, a számítógépet, a tv-t! Szedd össze magad és ismerkedj! Sok szerencsét!
2010. júl. 30. 20:54
Sya! én is gyakran érzem magam egyedül:( és én is gyakran érzem azt, hogy semmi nem érdekel, még azok a dolgok sem amikért korább éltem-haltam...a rajzolás az egyetlen amit szinte már talizmánként óvok. Nem akarom ez íránt is elveszteni az érdeklődésemet, mert akkor már tényleg mindent elvesztenék...:(:(
2010. aug. 8. 18:45
Hm.Én is ilyen vagyok.A legtöbb jó barátaimat elveszítettem,és már egyedül vagyok.Magamba roskadtam:S Még tavaly minden jó volt, most meg összeomlott az egész életem.Valahogy ki kell lábalni ebből!És Neked is menni fog, csak rá kell jönnöd hogyan kéne addig kitartás
18L
2010. aug. 10. 20:15
Kapcsolódó kérdések: