Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Semmi értelme az életnek! Ti...

Semmi értelme az életnek! Ti is így látjátok?

Figyelt kérdés
Úgy érzem semmi nem jó már,nincs kedvem élni,semmihez nincs kedvem...már sokszor gondolkodtam azon,hogy meg akarok halni
2009. okt. 18. 21:38
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
0%
Az életed érted van, nem pedig ellened...!
2009. okt. 19. 18:27
 22/32 anonim ***** válasza:
Semmi értelme? Hogyne lenne! Az élet igazi zseni :D
2009. okt. 21. 17:03
 23/32 anonim ***** válasza:
"Nem az élet értelmét kell keresni, hanem értelmet kell adni az életnek"
2009. okt. 24. 13:41
 24/32 anonim ***** válasza:
Szerintem egyre inkább így gondoljuk mi, fiatalok. Én már tiniként is elgondolkoztam ezen és még élek :))) De mostanában is eszembe jut. Néha úgy érzem, hogy boldog vagyok, aztán olyan hatalmas űrt érzek belül. Összeszorul a szívem és úgy érzem, semminek sincs értelme. De ezek percek, pillanatok. De vannak jó dolgok is, bár ezek nem értelmei az életnek...
2009. okt. 24. 19:52
 25/32 anonim ***** válasza:
Néha én is így gondolom,néha meg nagyon is jó...
2009. okt. 24. 20:49
 26/32 anonim ***** válasza:

nemtudom..

én sokszor elgondolkodom rajta van-e értelme.. és arra jutok hogy nincs... de én le akarom élni! 90 évesen is boldogan akarok élni! szeretnék szerelmes lenni, gyerekeket, unokákat és boldogságot.. egy olyan munkát amit szeretek és jól fizet.. és mindent megadhatok a szeretteimnek...

értelmet keresni az életben? egyszerüen nincs.. adj értelmet neki te!

az élet arra van, hogy sok mindent elérj... megtanulj 1, 2 vagy több idegen nyelvet, tapasztalatot szerezz, világot láss stb..

nekem most a legfőbb célom, hogy barátokat szerezzek.. iskolában főleg és azon kívül is.. szeretnék bentmaradni a jelenlegi sulimban, mert szeretem.. csak ők nem szeretnek engem.. ez a legfőbb célom!! hogy barátokat szerezzek.. de hogy hogyan? én sem tudom és ez fáj nagyon...

én már azon is gondolkoztam, hogy mi van akkor, ha az életnek van egy következő fokozata?

például éltünk előző életünkben valamilyen állatként.. tapasztalatot szereztünk.. most emberek vagyunk.. élünk X évig.. aztán valahogy elveszítjük.. valamiért meghalunk..

senki sem tudja miért, de megtörténik.. lehet hogy le kell élnünk az életünk, és megtapasztalni ezeket az érzéseket hogy feljebb léphessünk egy következő szintre..

[na jó ez nagyon nagy baromság.. de már ez is eszembe jutott]

kicsit hosszú lett.. akinek van kedve olvassa el.. én nem biztos h elolvasnám xD

btw. 15 éves vagyok.. szerintetek?! írásom alapján ennyinek nézek ki?

2009. okt. 24. 23:57
 27/32 anonim ***** válasza:
Igen,megéri élni,mert BOLDOG lehetsz,nevethetsz,lehet szerelmes,láthasz gyönyörű dolgokat (pl tájakat a busz ablakából,vagy akár mi),hallhatsz gyönyörű zenéket,érezhetsz isteni ízeket,egy millió dolgot fel lehetne sorolni,amiért érdemes élni,csak egyesek ezeket nem akarják észrevenni :( Pedig csak egy kicsit oda kellene figyelni a kicsi aprónak látszó dolgokra,és máris más színben látnák a dolgokat!19/L
2009. okt. 25. 10:51
 28/32 anonim ***** válasza:
23:57 - miért ne néznél ki 15-nek? Amúgy nem írtál annyira hülyeséget,mármint az lehet,h hülyeség,de már én is sokszor gondoltam rá,hogy lehet,h van vmi következő szint.:) Vagy vmi ilyesmi.(előző voltam,a 19/L)
2009. okt. 25. 10:54
 29/32 anonim ***** válasza:

"Néha úgy érzem, hogy boldog vagyok, aztán olyan hatalmas űrt érzek belül. Összeszorul a szívem és úgy érzem, semminek sincs értelme..."

Én is ezt érzem néha, de csak 13 éves vagyok, szerintem ez tinikorban normális, aztán majd rájövünk, hogy van értelme.

2009. okt. 25. 12:28
 30/32 anonim ***** válasza:

Ez aztán a jó hozzáállás!Én nem egyszer éreztem így magam.Na és?Fel kell állni onnan a béka segge alól,kirángatni az életkedved,és felemelt fejjel tovább menni.Kreálj magadnak kedvet.:DDDDDD

Barátok is sokat segíthetnek.Ne mond nekem,hogy 1 db épeszű barátod sincs...Nem szabad úgy elmerünli a totális reménytelenségben,és depresszióban!!!szeresd magad,az életed,ha nem egészen is kerek:D

2009. okt. 25. 21:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!