Semmi értelme az életnek! Ti is így látjátok?
nemtudom..
én sokszor elgondolkodom rajta van-e értelme.. és arra jutok hogy nincs... de én le akarom élni! 90 évesen is boldogan akarok élni! szeretnék szerelmes lenni, gyerekeket, unokákat és boldogságot.. egy olyan munkát amit szeretek és jól fizet.. és mindent megadhatok a szeretteimnek...
értelmet keresni az életben? egyszerüen nincs.. adj értelmet neki te!
az élet arra van, hogy sok mindent elérj... megtanulj 1, 2 vagy több idegen nyelvet, tapasztalatot szerezz, világot láss stb..
nekem most a legfőbb célom, hogy barátokat szerezzek.. iskolában főleg és azon kívül is.. szeretnék bentmaradni a jelenlegi sulimban, mert szeretem.. csak ők nem szeretnek engem.. ez a legfőbb célom!! hogy barátokat szerezzek.. de hogy hogyan? én sem tudom és ez fáj nagyon...
[na jó ez nagyon nagy baromság.. de már ez is eszembe jutott]
kicsit hosszú lett.. akinek van kedve olvassa el.. én nem biztos h elolvasnám xD
btw. 15 éves vagyok.. szerintetek?! írásom alapján ennyinek nézek ki?
"Néha úgy érzem, hogy boldog vagyok, aztán olyan hatalmas űrt érzek belül. Összeszorul a szívem és úgy érzem, semminek sincs értelme..."
Én is ezt érzem néha, de csak 13 éves vagyok, szerintem ez tinikorban normális, aztán majd rájövünk, hogy van értelme.
Ez aztán a jó hozzáállás!Én nem egyszer éreztem így magam.Na és?Fel kell állni onnan a béka segge alól,kirángatni az életkedved,és felemelt fejjel tovább menni.Kreálj magadnak kedvet.:DDDDDD
Barátok is sokat segíthetnek.Ne mond nekem,hogy 1 db épeszű barátod sincs...Nem szabad úgy elmerünli a totális reménytelenségben,és depresszióban!!!szeresd magad,az életed,ha nem egészen is kerek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!