Semmi értelme az életnek! Ti is így látjátok?
már miért lenne értelme? most csak azért mert az ember kitalálta, hogy mindennek értelme kell legyen, attól még nem igazodik hozzá a világ, az állatoknak például tökéletesen megfelel így, attól hogy úgy sz*r ahogy van..
ne parázz ezen, mert holnap ráadásul még hétfő is lesz, és az még durvább.
hát az én életemnek
nincs túl sok
21/f
nekem sincs kedvem élni
mindennap felkekni gondoltam már arra legszivesebben örökre
elaludnék
21:44
vagyok
de mindenki életének van értelme és ezt kell megtalálni
nem mindenki életének van értelme.
akkor lesz értelme ha értelmet adsz neki.
Szia! Tudod én naponta gondolkozok ezen...
Egy részbol nincs értelme.. Pl. annak nincs értelme, hogy mindenki a pénzre hajt, játsszák a fonokot, kinek mije van.. igen, ez a civilizáció betegsége. Itt nem látok értelmet, ilyenkor nem látom az élet értelmét. De tudod, ha elmennél pl. Tibetbe vagy valami nyugisabb helyre ahol szabadon, kotottségek nélkul élhetnél akkor látnád az értelmet. Bár oszintén megmondom, fogalmam sincs, hogy az életnek igazából van-e értelme. Megszuletunk, meghalunk, ami meg a ketto kozott torténik az egy nagyon rovid ido. Mégha létezik is lélekvándorlás (én hiszek benne), akkor sem értem mi értelme van, a lelkek is meghalnak egyszer, meg az egész Fold.
Szerintem ez nekunk, embereknek túl bonyolult. Az én barátaim mindig azt mondják, hogy nem kell mindent értenem, ne kérdezzek annyit, csak élvezzem a pillanatot. És nagyon igazuk van!
Megjegyzem, elég sokszor, ebbol az értelmetlenségrol való gondolkodásból kifolyólag nincs kedvem semmihez.
Én azt mondom, használjuk ki míg élunk! Éljunk úgy, hogy mindig tudjunk szeretni és mosolyogni, mindig kell hinni a csodákban.
Most jött el a perc, amikor már én is megkérdőjelezem, hogy mi értelme van :( Iszonyatos fájdalom van a lelkemben... Soha nem éreztem ilyet még, s tán nem is fogok :(
22/F
22.11-es!!
Ne csináld ezt!
Három gyermekes anyukaként rákattintottam erre a kérdésre és az összes hajam szála az ének áll.
Abbahagyni ezt a világfájdalmasdit de azonnal!
Találsz majd magadnak párt és születik majd egy édes gyermeked, aki csak rád számít majd, csak te kellesz neki.
Addig meg kutya kötelességed magadra vigyázni, mert nem egy búvalbaszott apára számít.
Meglát majd, mit szól?
Na, azt a mindenit.
Fel a fejjel!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!