Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések »    Miért félek?    

Miért félek?    

Figyelt kérdés

Pár napja folyamatosan ez az érzés van bennem a félelem. Nem tudom mi miatt, de nagyon furcsa és rossz. Egyszerűen nem tudok többet írni, lehet azért van, mert nem használom ki a nyári szünetet, lehet azért, mert egy durva dolgot olvastam egy bizonyos könyvben, de nagyon rossz ez az érzés.

Köszönök minden segítséget.

2013. júl. 1. 21:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Valami fog történni 1-2 héten belül. Velem is ez volt, de nálam úgy volt, hogy nem mertem a csillár alá menni, nem tudom, hogy miért. Aztán olyan 2 hét múlva meg lecsúszott (olyan rugós a drótja ami fogja, hogy lehessen állítgatni feljebb legyen vagy lejjebb). Majdnem leért a földre, azután meg eltűnt az a "félelem".
2013. júl. 1. 22:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem is szokott lenni ilyen érzésem, csak úgy ok nélkül is eluralkodik rajtam rendszertelenül. Ilyenkor nekem az jó, ha beszélgetek valakivel. Szerintem kösd le magad vmivel. :)
2013. júl. 3. 19:51
 3/6 A kérdező kommentje:
Úristen első igazad volt!! Ez hihetetlen, ilyen még nem volt! :O
2013. júl. 6. 15:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Ez a vonzás törvénye... :)
2013. júl. 10. 21:28
 5/6 A kérdező kommentje:
Köze nincs a vonzás törvényéhez xD
2013. júl. 10. 22:14
 6/6 anonim ***** válasza:
vagy megérzés vagy bevonzás
2013. júl. 15. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!