Miért félek ennyire a horror filmektől?
Figyelt kérdés
A párom nagyon szereti a horrorokat, én elég érzékeny vagyok a horrorokra, nem igazán szeretem őket inkább vígjáték párti vagyok de a kedvéért el kezdtem nézni őket. Egy ideig jól viseltem, de manapság már elég nehezen viselem. Lassan már csak lámpa mellet tudok el aludni.
Mi lehet az oka hogy ennyire félek tőlük? Ezek csak filmek nem bánthatnak, mégis túlságosan bele tudom élni magam. Csupán csak túlreagálnám a helyzetet? Hogy tudnék javítani rajta?
2013. jún. 12. 15:35
1/2 anonim válasza:
Mert még gyerek vagy függetlenül attól,, hogy mennyi idős vagy.
Valószínűleg még soha életedben nem volt olyan IGAZI félnivalód, ezért félsz ilyen semmiségektől..
2/2 anonim válasza:
Nos, szerintem csak hallhattál egy-két démon dolgot, pl tegyük fel: paranormal activity-t nézel, és utána félsz, miért? mert valóban van ilyen az életben, te ezt onnan tudod hogy az agyad begyüjtötte ezt az infót, de mivel a p.a.-val rátettél még egy lapáttal ezért az agyad automatikusan túlreagálja, mert azt hiszi, hogy a horrorban kapott információk igaziak, mivel még nem tapasztalta meg ennek a megmagyarázását, ezért van az, hogy ha p.a. után nézel egy olyat amiben parajelenségek vannak és utána megmagyarázzák, úgy már könnyebb aludnod! sajna a filmek ezért károsak az agyunkra, idő után az agyad több információt fog kapni (pl.:születési dátumokat, neveket, töri házit, pletykát) ezért a régebbi információk amik akkor még frissek voltak egyre fátyolosabbak lesznek,abban az esetben ha nemhagysz elég időt az agyadnak feldolgozni ezeket a félelmeket és mondjuk minden 2. nap nézel egy horrort akkor az agyadbeli információk erről elkezdenek sűrűsödni, pl.: rémálmod van egy darabig nemtudsz aludni, elalszol nagy nehezen de utána még 1 rémálmod lesz, miután nem bisztos hogy tudni fogsz aludni de abban az esetben ha utána fél 9-ig alszol akkor az a bizonyos információ ami akkor még éles volt, reggelre fátyolos lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!