Miért parázik mindenki a japán horror filmektől?
szerintem írtó gagyik... mondok egy filmet, pl kör.
erre mindenki nekem esik, hogy meg ne nézzem azt a szart, mert csak egy amerikai ratyis verzió.. nézzem meg a ringut!!! az mekkora para lesz!!
de öcsém... az annyira egy szar gagyi volt... az amerikain már majdnem féltem is ... de a japán verzión... nem tudtam mit csináljak sírjak nevessek? már görcsölt a hasam akkora gagyiság... de ez csak egy példa. az összes japán filmet gagyinak találom... még a legújabb filmjeik is mintha valami amatőr foto effektekkel lennének összedobva, a színészi játék pocsék...
a történet jó, ezért tudom élvezni az amerikai adaptációt...
pl a shutter meg az összes hót nyomi...
valaki tudna válaszolni, hogy mitől lehet azokon az uncsi szrokon félni? és mért annyira jók?
Nem azokat nézed meg, amiket érdemes... A japánok rengeteg fantasztikusan jó filmet készítettek - és készítenek. Persze nem horror műfajban a legerősebbek.
Tény, a Ringu nem egy sikerült darab. De legalább a sztori sajátjuk - az amcsik nem voltak képesek ilyet kiötölni...
én nem feltétlenül az animációkra gondoltam... igaz az is gagyi de nem ezen háborodok fel... a színészi munkán.. az előadáson. ahhoz nem kell rengeteg pénz, hogy kicsit kevésbé gagyin és átlátszóan játszanak el egy jelenetet, vagy pl, hogy ne unjam magam halálra mert eseménytelenül vontatják a filmet...
érdekes az amcsi verzióban nem unatkoztam annyira, és nem az animációk meg a díszletek miatt...
de a kérdés igazából arra irányult, mért parázik mindneki a japán gagyi verziótól és mért nem az amerikaitól ?:D
fórumokon is azt írják mindnehol, hogy ez gagyi a thai verziót nézd az a jó!!!!!!!!444!!!NÉGY!!!!
ismerőseim is összevissza szarják magukat egy japán film alatt.. az amerikain megse rezzennek nem értem mivan... bennem van a hibA?
hát igen nehéz a jó japcsi filmet megtalálni pl az átok az olyan amcsi-japcsi nagyon szar
mondjuk a Reinkarnáció 2005-ös japán horror film nem egy kiváloság de mégis nézhető ezt ajánlom
Üdvözlettel: a világ legnagyobb horror fanja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!