Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » HELP! Miért félek a fiúktól?

HELP! Miért félek a fiúktól?

Figyelt kérdés

Nem tudom miért, egyszerűen félek a fiúktól...(csendes lány vagyok)...

Egyszer nem ült mellettem senki, (osztályterem) és az egyik srác átült mellém, csak háttal, mert nem velem akart beszélni csak a tanár nem látta a mögötte ülő gyereket.. én meg totál beparáztam...Tudom, h szinte semmi okom félni tőlük...de mégis :s Szerintetek ez miért van?

2013. febr. 17. 18:57
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez egy nagyon jó kérdés, nem is igazán lehet ezt így megválaszolni érdemlegesen.

Talán attól félsz, hogy ha hozzájuk szólsz, akkor valami hülyeséget mondasz és beégsz vagy nem tudom.

Volt már valami rossz élményed fiúkkal?

És hány éves vagy?:)

2013. febr. 17. 19:11
 2/16 anonim ***** válasza:
basszus mintha én írtam volna:S
2013. febr. 17. 19:28
 3/16 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok, hát... nem volt még rossz élményem fiúkkal, legalábbis semmi olyat nem tettek ami miatt félnem kellene tőlük...
2013. febr. 17. 19:41
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Akkor szerintem te nem a fiúktól félsz, hanem a helyzettől, hogy mellettük vagy és esetleg beszélgetni kezdtek és idegen neked ez a szituáció vagy valami hasonló lehet.

De nem kell félned, nem eszünk meg vacsorára:)

2013. febr. 17. 19:52
 5/16 A kérdező kommentje:
hát.. lehet^^ amúgy köszi a válaszokat :)
2013. febr. 17. 19:57
 6/16 anonim ***** válasza:
Amikor még ennyi idős voltam még én féltem hozzájuk szólni, mára pedig már nem érdekel, hogy mit gondolnak rólam:)
2013. febr. 17. 20:11
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy olyan bunkó fiúk vannak, hogy az nem igaz. Egy sziát nem tudnak kinyögni. Nyamvadtak.
2013. febr. 17. 20:13
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez aranyosan hangzott... félsz a fiúktól :D

Nem kell félned, nem harapunk, ugyanolyan emberek vagyunk, mint ti (többé kevésbé) :D

Talán el kellene kezdened fiúkkal társalogni, hogy kicsit megszokd őket :)

2013. febr. 18. 00:39
 9/16 A kérdező kommentje:

utolsó kommentelő:

elkezdenék én, de félek x3

2013. febr. 18. 20:41
 10/16 anonim ***** válasza:

Nos, itt a neten képes vagy velünk szóba állni, ilyenkor nem félsz? :)

Ugyanolyan a dolog élőben is, ha itt nem félsz, ott sem kell. :D

2013. febr. 18. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!