Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Tényleg a mosolygás a titka...

Tényleg a mosolygás a titka mindennek?

Figyelt kérdés
Azt mondják, írják, hangoztatják, hogy mosolyogni kell mindig, mindenkire. Mert ez nagyon szimpatikus és jó dolog. De ha én alapból nem vagyok mosolygós? Félek, ha rámosolygok valakire bolondnak néz, vagy nem mosolyog vissza, csak gyanúsan kémlel, hogy vajon mit akarok én tőle. Volt már ilyen.
2013. jún. 29. 15:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Én csak akkor mosolygok valakire ha mondjuk ő is rám.
2013. jún. 29. 15:53
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenkire. Ha elkezdesz a buszon mindenkire vigyorogni, idiótának tűnsz.
2013. jún. 29. 15:54
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem, rám mindig visszamosolyognak

Bár én mindig mosolygok (vagy nagyon morcos fejet vágok, de nagyon:D )

ami negatívum, hogy mindig mindenki megtalál az utcán Amikor nem akarom, vagy rohanok akkor is.

Tőlem kérnek útbaigazítást, megszólítanak idős emberek, gyerekek beszélgetést kezdeményeznek, kisbabák incselkednek. Emiatt mindig vicces szitukba keveredek..

Soha nem volt kellemetlen szitum emiatt, sőt ezzel javítani szoktam a fura szitukat...

2013. jún. 29. 15:54
 4/14 anonim ***** válasza:
Nem a mosoly, szerintem inkább a jó kedv.
2013. jún. 29. 15:55
 5/14 anonim ***** válasza:
ne azt képzeld, hogy mindenkire idiótán vigyorgok, de ha összeakad a tekintetem valakivel akkor tuti, bár szimplán is mint írtam mosolyra áll a szám
2013. jún. 29. 15:55
 6/14 anonim ***** válasza:
Lány vagy fiú vagy ?
2013. jún. 29. 16:01
 7/14 A kérdező kommentje:
Lány!
 8/14 anonim ***** válasza:
ha nem szívből fakad, akkor csak üres vigyor.
 9/14 anonim válasza:

szija:)

szerintem sokat javít, ha vki mosolygós, mindenkinek tetszik, ha kedvesek vele az emberek:) de szerintem azért nem mindig jön be...van, aki tényleg nem mosolyog vissza, de azzal nem kell törődni.

persze az sem jó, ha vki mindig mosolyog, tehát pl. csak úgy megy és mosolyog magába...:D meg nem kell minden szembejövő emberre rámosolyogni:D

csak ha a helyzet úgy hozza...és látni azon a másikon is, hogy egyszerű, közvetlen kis emberke:)

az nem baj, ha nem vagy az a mosolygós, mindig nem lehet az embernek jókedve, ez természetes dolog, attól még ha beszélsz vkivel, vagy jót cselekszel vkivel, szimpi lehetsz neki és tök jó véleménnyel lehet rólad, szóval hogy minden ezen múlna azt nem gondolnám, de ha egy kicsit törekszik az ember a kedvességre, az sokat jelenthet:) aki pedig nem úgy veszi, nem érdemes törődni vele, mert minden ember más és más...

2013. jún. 29. 16:02
 10/14 anonim ***** válasza:

Na már most, nem fogjátok elhinni, de az én munkahelyemen külsősök tesztelik, hogy mosolygok-e rendesen. Ha nem vagyok megfelelő, akkor oda a prémiumom. Visszahoz akár mit, legyen az egy zokni, nem volt jó, nekem mosolyogni kell, akkor is ha a pokolba kívánom, mert a pénzem függ tőle.

Szóval a mosoly a kulcs mindenre :))))))))))))

2013. jún. 29. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!