Tényleg máshol mosolyognak az emberek csak úgy? Nálunk ez nem szokás?
Azt mondták nekem, több embertől is hallottam, hogy bezzeg ilyen-olyan országokban nagybb a szegénység, mégis az emberek mosolyognak, az utcán, meg bárhol.
És itt meg rámosolyogsz valakira, és beszólna, meg kötözködne.
Máshol tényleg instant mosolyognak az emberek?
És nálnuk nem szokás?
Van egy Hongkongi ismerősöm aki mesélte hogy hazájában sokan mosolyognak, mert vidámak, nem azért boldogok mert úgy élnek ahogy, hanem öröm nekik az ébredés, és maga az élet
Amikor én reggel 6órakor még csak-csak magamhoz térek, Ő már jön megy, és a szemüvege alatt mindig vidáman vigyorog
Én is szoktam instant mosolyogni (ez a kifejezés tetszik, plagizálom), egy csomóan meg is jegyzik, hogy én biztosan nagyon vidám lány vagyok.
Tényleg sok helyen olvastam, meg hallottam, hogy külföldön mosolygósabbak az emberek, és onnan hazaérve fura, hogy itt mindenki fapofa. Egyik ismerősöm múltkor nagyhangon elégedetlenkedett, hogy X országban, ahol volt, mennyire kedvesek, mosolygósak az emberek, itt meg mennyire nem. A vicc az, hogy ő az egyik legnegatívabb ember, akit ismerek.
Én nem nagyon mosolygok,egypk is ha itt ránézel valakire akkor már neked támad...de amikor spanyolban voltam az emberek sőt még az eladók is vigyorogtak mint a tejbetök.
Kanadában is ez van:)
szóval igen,nálunk ilyen keservesek az emberek(általában)
de nagyon sokan szegények vagyunk itt vagyis a legtöbb barátom nem bír a nyáron strandra menni szóval érthető a szomorúság:(
Én sok országban jártam Európában, de nem mosolyognak instant. Persze a német nyuggerek, akik ide jönnek eljátszani a gazdagot, ők ITT naná, hogy vigyorognak, mint a tejbetök. Vidám társaságok meg mindenütt vannak, itt is, máshol is.
Szerintem ez a "mosolytalan a magyar, bezzeg Külföldiában" egy alaptalan hülyeség, arra való, hogy még szarabbul érezzük magunkat a saját hazánkban ahelyett, hogy próbálnánk minél jobb hellyé tenni Magyarországot. Érdekes, ahány külföldi ide jön, szinte mind úgy megy haza, hogy de jó volt itt, milyen kedvesek az emberek, és jön máskor is. Sokan egyenesen letelepednek itt, és nem azért, mert olcsóbb a parizer, mint náluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!