Létezik olyan, hogy boldogság? Nektek mit jelent ez?
1-es: Hát, ezt a szabadság szót a szabályok áthágására szokták használni - az meg ált. pont a társaság befolyásolása miatt van és függőség lesz a vége, bár persze máshogy is lehet értelmezni. (pl. Sziget-himnusz volt a Szabadon)
Ha nem függsz senkitől, akkor vagy egy lakatlan szigeten élsz magányosan - ne nevess, a lényeg, hogy magányosan - vagyiszonyú rugalmatlan vagy, nem alkalmazkodsz. Szerintem.
Netalántán szeretsz egyedül lenni, és mosolyogva kortyolni egy csésze forró teát az étkezőben.
Nem kritizállak, ment a zöld kéz, értékelem a hsz.-t, csak nekem a szab.-hoz nem mindig jó asszociációk párosulnak. (Bár én csak reménykedek abban, hogy bármiféle boldogság létezik.)
De nagyon köszönöm!
Hármasnak: A Nutella max. kémiai boldogság, az endorfin miatt, csak pótszer.
Igen, állítólag a béke. Azért megnézném ezeket az embereket, hogy mit választanának egy-egy péntek-szombat este: egy bulit, vagy az otthon csöndjét, mert "boldogok akarnak lenni, amíg lehet". Ismét bocs. De ez így van, nem?
ötösnek: Te aztán értékelheted az élet apró örömeit, de csak azért, mert már egyszer elvesztek. Pfí, de közhelyes vagyok. Lhet ideje lefeküdnöm?
A téma marad: Mi az, hogy boldog? (ahogy a nóta is mondja)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!