Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért találom olyan nehezen a...

Miért találom olyan nehezen a boldogságot? Az én boldogságom miért nincs jelen ma a világban?

Figyelt kérdés
Nagyon furcsa helyzetben élek. Egyedül vagyok, hónapról hónapra tartom fenn magam, ami annyi, hogy fenntartom magam, de élni már nem tudok. A munkaköröm ma nincs jelen Magyarországon, évi 2-3 munkalehetőség van benne itthon, annyira kicsi ez a kör. Az a nő fajta, aki hozzám illik, és aki mellett jól érzem magam, az a cégvezető / modell típusú nő, aki elvár egy bizonyos fokú egzisztenciát. Az én szakmám is ezekbe a körökbe tartozik. Külföldre nem mehetnék dolgozni, mert nincs senkim, ha elrontom a lehetőséget, nem lenne hová hazajönnöm, csak az utcára. Zavar, hogy mindenki olyan könnyen-vagy nehezebben, de megtalálja a boldogságát, de én nem voltam az igazán soha, és nem is úgy néz ki, hogy leszek. Megpróbáltam összejönni hozzám illő nővel, de mindig csak keresztbe tettek, az öngyilkosság szélére sodortak. Egyedül meg nehéz, és elegem van, hogy most törött lábbal kell minden nap 4 km-t bicegnem hogy ne haljak éhen, meg el legyenek intézve a dolgok.
2013. jún. 28. 21:52
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Nyitott vagyok, érdekel a pszichológia is. De tanulni most nem tudnék. Annyi minden fontosabb lett, hogy nem tudnék odafigyelni. Pénzem az van, csak sok a kiadásom. Divatban dolgozom, nem modellkedek.

És igen, a kereslet/kínálat a probléma. De mos tazt hiszem, egy társ kéne, akivel lehet együtt haladni. Vagy csak akihez hazajövök, meg akit meg tudok lepni ajándékokkal.

2013. jún. 28. 22:17
 12/20 anonim ***** válasza:
Vannak barátaid? Nekem elsőre az ugrott be a soraidat olvasni, hogy téged sok ember vesz körül, de valójában magányos vagy, ezek a kapcsolatok felszínes üres valamik. Miért nincs senki, aki pl. segítene neked most, hogy eltört a lábad? Miért vagy egyedül, hol vannak a barátok? Az én barátaim olyan szorosan ott voltak körülöttem, amikor jó nagy sz*rba kerültem , hogy ma is megkönnyezem, mennyit segítettek. Sok minden van, amit el kellene engedned, hogy te is boldog légy.
2013. jún. 28. 22:24
 13/20 anonim ***** válasza:
akkor csak járj nyitott szemmel, körülötted annyi helyes fiatal lány van csak ne legyen szelektív a látásod. A nem modell típusú csajokban sokkal több van mint amit kívülről látsz.
2013. jún. 28. 22:25
 14/20 A kérdező kommentje:

12, erre a barát kérdésre nem nagyon tudok mit mondani.. Régen, 6-7 éve rengeteg volt, de érett lett a gondolkodásom, és akkor azt láttam, hogy mindenki talál valakit. Így 6-7 éve keresek valakit, mert nem szeretnék úgy a barátaimmal találkozni, hogy azt lássák, hogy még mindig nincs senkim. Nem szeretném, hogy sajnáljanak, ezért nem tartom velük a kapcsolatot.

Beszélgetek emberekkel nap mint nap, de azok csak idegenek.

2013. jún. 28. 22:34
 15/20 anonim ***** válasza:
Visszakérdezek. A barátaid hagyták, hogy "lekopj"? Nem tűnt nekik fel, hogy miért nem akarsz velük találkozni? Miért nem tartod a kapcsolatot? Messze járok a valóságtól, ha azt feltételezem, hogy (idegileg, érzelmileg) Te egy labilis ember vagy? Szívesen megráználak, hogy elég ebből, kezdj már élni!! Beszélgess, beszélgess, mosolyogj az emberekre. MINDENKIRE. Ha kövér, ha sovány stb.
2013. jún. 28. 22:40
 16/20 A kérdező kommentje:
13, köszönöm. Nyitott szemmel járok, és látok is néha 1-2 olyan lányt aki tetszik, csak félek az újabb csalódástól, így inkább nem szólok hozzájuk.
2013. jún. 28. 22:43
 17/20 anonim ***** válasza:
Azt írod, hogy beszélgetsz emberekkel, de azok idegenek. Ne hagyd, hogy idegenek maradjanak. Ne csak várd, hogy megtaláljon valaki, keress Te is.
2013. jún. 28. 22:46
 18/20 A kérdező kommentje:

15, mosolygok én, nagyjából mindenkire..:) Pozitív ember vagyok nagyon, csak tudod... az a típusú ember aki én vagyok, már eléggé kihalt a mai világból. Úgy, mint egy zenei stílus. Persze tudom is hogy hol bukkannak fel hasonlóak, az a néhány, csak engem ez nem tesz boldoggá.

A barátaim kerestek, de nem akarok velük egy újabb éjszakát bulizni, elég volt az 5-6 évig. Társra van szükségem, nem barátokra. A hangulatom a helyzetemtől függ mindig.

2013. jún. 28. 22:55
 19/20 anonim ***** válasza:
Szia Bicebóca! Mi történt Veled az elmúlt hetekben?
2013. júl. 16. 21:02
 20/20 anonim válasza:
Szia :) Azóta rendeződödtek a dolgaid? :)
2019. febr. 5. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!