Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Zavar titeket, ha idegenek...

Zavar titeket, ha idegenek előtt meztelenül kell lennetek?

Figyelt kérdés
2009. okt. 14. 18:04
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
Nem zavar. Az igazság az, hogy a meztelen test szerepe a mai társadalomban túl van értékelve. Nem a test maga az ember, az csak a külső amit látsz belőle. Az igazi embert a testen belül találod. Az ókorban és még azelőtt tisztában voltak ezzel harmóniában éltek a természettel és a testükkel. Ha technikai fejlettségben nem is, de szellemiben mindenképp előrébb jártak.
2010. febr. 27. 11:29
 22/26 anonim ***** válasza:
Nem zavar, én kifejezetten jól érzem magam meztelenül, az sem zavar ha mások látnak meztelenül. Mivel panelben lakom és az erkélyen szoktam napozni nem egyszer észrevettem, hogy a szomszéd 10 emeletes házból leskelődnek. Ha ez jólesik valakinek hát tegye én jól érzem magam meztelenül.
2010. ápr. 28. 10:19
 23/26 anonim ***** válasza:
Nem zavar , szeretek meztelenül lenni , nekem természetes állapot
2010. jún. 16. 08:01
 24/26 anonim válasza:

Ilyen hülye kérdést...

Nem, dehogy, én kifejezetten szeretek mások előtt meztelen rohangálni...

2010. szept. 17. 15:44
 25/26 anonim ***** válasza:
nem zavar
2010. szept. 18. 07:16
 26/26 anonim ***** válasza:

Engem egyáltalán nem zavar, simán bárki előtt tudok meztelenül lenni.

23 éves srác vagyok.

2022. ápr. 26. 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!