Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Zavar titeket, ha idegenek...

Zavar titeket, ha idegenek előtt meztelenül kell lennetek?

Figyelt kérdés
2009. okt. 14. 18:04
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
77%
Mármint milyen körülmények között? pl nők között, mondjuk közös zuhanyzóban egyáltalán nem, ffi nőgyógyásznál meg már kínosabb... több idegen pasi előtt meg úgysem mutatkozok pucéran.
2009. okt. 14. 18:53
 12/26 anonim ***** válasza:
96%
Engem igen de nem alul hanem felül. Szívesebben mászkálok egy szál p*csben mint félmeztelen. pocakos vok és szégyellem.
2009. okt. 14. 19:18
 13/26 anonim ***** válasza:
83%
Én eléggé exhibicionista vagyok, de a szüleimmel előtt nagyon-nagyon szégyenlős. Előttük még fehérneműben vagy fürdőruhában is!! Máskor meg ha napozok, akkor mindig topless vagyok. Idegenek előtt kicsit sem vagyok szégyenlős.
2009. okt. 14. 20:01
 14/26 anonim ***** válasza:
70%
Míg az ember elégedett önmagával és képes elfogadni ahogyan él és cselekszik addig miért kellene bármit szégyellni. Én nem foglalkozom vele hogy ki mit gondol, legyen ez akár a meztelenkedés akár valami más. Mindig azt teszem, amit én akarok, ha kedvem van kimegyek a mezőre és ott élvezem a meztelenkedést, akár egy jó szeretkezéssel egybekötve, és soha nem érdekelt hogy ki lát vagy ki nem. Meg különben is aki ítélkezik az irigy, mert egyszer biztosan hogy benne is előjönne hogy jaj de jó lenne kipróbálni milyen. Hát azt mondom legyen bátor bárki, ne szégyelljen semmit, ami ő maga, ami őt tükrözi, legyen az a teste, a hibája, a szótlansága az esetlensége vagy bármi...
2009. okt. 15. 07:02
 15/26 anonim ***** válasza:
62%
Utolsó, azért nem értek veled egyet, mert az, ha valaki nem szeret idegenek előtt meztelenül mutatkozni, az nem feltétlenül arra utal, hogy egy esetlen, önmagával elégedetlen személyiség. egészséges szeméremérzetnek hívják az ilyet.... az a kóros, aki kimondottan szereti magát pucéran mutogatni boldog-boldogtalannak.
2009. okt. 16. 12:51
 16/26 anonim ***** válasza:
0%

Nem, ezért nem is hordok ruhát soha, mindenhova meztelenül megyek LOL

18:53 : ffi nőgyógyász ??!!!! muhahahahahaha de5zarrrrrrrr -.-

2009. okt. 19. 20:37
 17/26 anonim ***** válasza:
38%
Igen zavar, sőt ha egyedül vagyok és meztelen az is zavaró nekem.
2009. okt. 20. 18:57
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavar, miért kellene, hogy zavarjon. Jól érzem magam meztelenül. Nyáron otthon a kertben mindig meztelenül vagyok, és nem egyszer fordult már elő, hogy a szomszédok és mások előtt is meztele voltam. Télen pedig a szaunába én ahol csak tehetem meztelenül megyek be, én úgy gondolom ez így természetes és egészséges.
2009. nov. 12. 09:27
 19/26 anonim ***** válasza:
84%
Én alapból szégyenlős vagyok egy kicsit idegenek előtt, de nem annyira hogy ne tegyem meg. Vannak nudista hajlamaim. XDD
2010. jan. 3. 16:18
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Elég kínos, úgy volt, hogy a barátom jön, csengettek, kinyotottam meztelenül az ajtót és a postás volt az.

17/L

2010. febr. 9. 22:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!