Zavar titeket, ha idegenek előtt meztelenül kell lennetek?
Figyelt kérdés
2009. okt. 14. 18:04
1/26 anonim válasza:
Orvosnál igyekszem nem foglalkozni a dologgal. Más előtt meg nem meztelenkedem, amíg hiányos az öltözékem, idegenek előtt nem mutatkozom.
2/26 anonim válasza:
Még a barátom elött is zavar...
nemhogy idegenek elött.
3/26 anonim válasza:
Nem. Mindíg sportoltam/sportolok sokszor előfordul, hogy idegenek előtt kell átöltözni, fiúk előtt, fiúkkal zuhanyozni. Megszoktam, nem zavar.
6/26 anonim válasza:
Még családtagok elött is zavar, kivéve a páromat
7/26 anonim válasza:
Még szerencsére nem kellett idegenek előtt meztelenül lennem :D De amúgy zavarna, igen. Eleve szégyellős típus vagyok. :)
22/F
8/26 anonim válasza:
Nem vagyok egy szégyenlős típus, de azért néha zavaró :D természetesen függ attól hogy ki előtt vagy "meztelen". De családtagok előtt soha..
9/26 anonim válasza:
Én úgy ismerkedtem meg a megyei kórház főorvosával:
Jött ki a Dunából, meztelen, és nyújtotta a kezét: Dr. X.Y. vagyok. Ill. előtte engem mutattak: Szervusz X! bemutatom a feleségemet: stb. Betartottunk minden udvariassági előírást. Cseppet nem volt zavarban.Nekem inkább humoros volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!