Szerintek lehet belölem költö?
Mindenem a költészet. Bár e tereny bízontalan vagyok de mivel dixgráphás vagyok ezert szerintem nem is lesz síkerem belöle. Magyar tanárom mindig azt mondja ,hogy kár érte pedig nagyon jó vagyok benne. Minden szabad idömben verseket írok. Majd a barátnöm mindig kijavityja. A helyes írási hibákat. De amikor már oda juttok hogy felmondjam. Akor ha magyar órán mondom fel akor megdicsernek. De ha csak ugy elmondom valakinek akor meg elkezdi kírtizálni is sokan gunolnak ezert. Is engem ez nagyon agaszt amugy
15 eves vagyok is lány.
Magyar nyelven alkotó költő biztosan nem leszel. Mi az anyanyelved? És mintha az értelmi képességed sem lenne korodhoz illő. :-(
A kérdés helyesírásilag kifogásolható (olvashatatlan), vagy indokolatlanul csupa nagybetűs
Amiket írsz, egy kegyelem ketteshez elegendő. Sem a helyesírás, sem a megfogalmazás nem értékelhető másképpen.
Ha ez a kérdés nem provokatív, nem tréfa, akkor semmivel nem tudlak biztatni.
Ember, nem olvastad, hogy diszgráfiás?
Miért ne lehetne belőle költő? Ahhoz nem helyesen kell tudni írnia, hanem lenni kell benne tehetségnek, és ennyi.
Amúgy meg nem tetszhet mindenkinek a versed. Olyan költő még nem született. Ez van. Fel is mondhatod a verseidet hangfelvevőre, és aki segít, az leírja. Sok író is így dolgozik manapság.
Kedves Kérdező!
Hogyne lehetnél költő. Legalább két esetet tudok (izé, hármat).
Szerezz megtermékenyített tojásokat, sok odafigyeléssel tested melegével ki tudod költeni belőlük a benne rejlő embriót. Ha kacsa, kacsát, ha aligátor, aligátort.
Ha van sok pénzed, lehetsz pénzköltő. (József Attila arca volt a régesrégi papír tízforintosra rányomtatva, innen származik a költőpénz kifejezés. Tudtad?)
Ha a tesód elalszik, Te költheted fel!
Szerzel egy diktafont, felmondod rá a versnek hallatszó dolgaid, valaki legépeli. Azt megmutatod egy kiadónak/felteszed a netre, előszobázol vele újságoknál. Ha nekik nem kell, előadod a művészeted rapegyütesekkel, vagy kiadod magánkiadásban. És akkor senkit se fogsz zavarni, hogy dixgráphás vagy (akármit is jelentsen az. Szerintem Te a diszgráfiára gondoltál).
Üdv R.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!