Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintek lehet belölem költö?

Szerintek lehet belölem költö?

Figyelt kérdés

Mindenem a költészet. Bár e tereny bízontalan vagyok de mivel dixgráphás vagyok ezert szerintem nem is lesz síkerem belöle. Magyar tanárom mindig azt mondja ,hogy kár érte pedig nagyon jó vagyok benne. Minden szabad idömben verseket írok. Majd a barátnöm mindig kijavityja. A helyes írási hibákat. De amikor már oda juttok hogy felmondjam. Akor ha magyar órán mondom fel akor megdicsernek. De ha csak ugy elmondom valakinek akor meg elkezdi kírtizálni is sokan gunolnak ezert. Is engem ez nagyon agaszt amugy

15 eves vagyok is lány.

2013. jún. 22. 13:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Magyar nyelven alkotó költő biztosan nem leszel. Mi az anyanyelved? És mintha az értelmi képességed sem lenne korodhoz illő. :-(

A kérdés helyesírásilag kifogásolható (olvashatatlan), vagy indokolatlanul csupa nagybetűs

Amiket írsz, egy kegyelem ketteshez elegendő. Sem a helyesírás, sem a megfogalmazás nem értékelhető másképpen.

Ha ez a kérdés nem provokatív, nem tréfa, akkor semmivel nem tudlak biztatni.

2013. jún. 22. 13:29
 2/4 anonim ***** válasza:

Ember, nem olvastad, hogy diszgráfiás?

Miért ne lehetne belőle költő? Ahhoz nem helyesen kell tudni írnia, hanem lenni kell benne tehetségnek, és ennyi.

Amúgy meg nem tetszhet mindenkinek a versed. Olyan költő még nem született. Ez van. Fel is mondhatod a verseidet hangfelvevőre, és aki segít, az leírja. Sok író is így dolgozik manapság.

2013. jún. 22. 14:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Ember, a diszgráfiának mi köze a helyesíráshoz, helyes fogalmazáshoz? A diszgráfia azt jelenti, hogy kuszán és csúnyán írj.
2013. jún. 22. 14:26
 4/4 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Hogyne lehetnél költő. Legalább két esetet tudok (izé, hármat).

Szerezz megtermékenyített tojásokat, sok odafigyeléssel tested melegével ki tudod költeni belőlük a benne rejlő embriót. Ha kacsa, kacsát, ha aligátor, aligátort.

Ha van sok pénzed, lehetsz pénzköltő. (József Attila arca volt a régesrégi papír tízforintosra rányomtatva, innen származik a költőpénz kifejezés. Tudtad?)

Ha a tesód elalszik, Te költheted fel!

Szerzel egy diktafont, felmondod rá a versnek hallatszó dolgaid, valaki legépeli. Azt megmutatod egy kiadónak/felteszed a netre, előszobázol vele újságoknál. Ha nekik nem kell, előadod a művészeted rapegyütesekkel, vagy kiadod magánkiadásban. És akkor senkit se fogsz zavarni, hogy dixgráphás vagy (akármit is jelentsen az. Szerintem Te a diszgráfiára gondoltál).

Üdv R.

2013. jún. 24. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!