Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Félek hogy gyűjtögető válik...

Félek hogy gyűjtögető válik belőlem, szerintetek megtörténhet?

Figyelt kérdés
15 éves vagy még csak,de már most van egy csomó cuccom felhalmozva,a szekrényeim tele vannak 'majd egyszer jó lesz' cuccokkal.Tényleg minden hülyeséget elpakolok,mint apukám is,a garázs is tele van már cuccokkal,de az ilyen közös tárolóhelyiség,a nagyobb dolgokat odarakom én is.Attól félek,hogy olyan gyűjtögetővé válok,mint akiket mutogatnak a tv-ben,hogy egész házukban fel van halmozva minden.

2013. febr. 26. 19:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Bármi megeshet, hajlamod van rá, ki tudja, mi lesz 30-40 éves korodra, vagy később. Viszont legalább már felismerted, hogy ez nem jó. Mik azok pontosan, amiket elraksz? Könyvek, ruhák, ajándékok fontos emberektől, emlékek? Mert az nem gáz. Ezenkívül?
2013. febr. 26. 20:16
 2/7 A kérdező kommentje:
hát,mindent amit csak találok...vannak ruhák,textildarabok,fémlemezkék is vannak,akármi amit csak el tudsz képzelni....
2013. febr. 26. 20:29
 3/7 kovpet ***** válasza:

Ha meg kidobsz valamit, akkor lehet, hogy kelleni fog másnap. :)

Gyűjtögetőnek lenni nem jó.

De a hasznos dolgokat kidobni sem jó.

Mint az élet minden más területén, itt is meg kell találni az egyensúlyt.

2013. febr. 27. 00:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Ezek alapján simán. 15 éves lánynak nem kellene fémeket gyűjtenie, hogy majd jó lesz az valamire, mert nem.
2013. febr. 27. 15:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Persze ha szeretsz SK ékszereket, dekor cuccokat, ilyesmiket készíteni, varrni, ügyeskedni, akkor rendben van.
2013. febr. 27. 15:14
 6/7 A kérdező kommentje:
Imádok barkácsolni,kézműveskedni,a szobámat is én festettem ki,és nagyon klasszul néz ki.Minden olyan dolgot elrakok amiben látok fantáziát,és ez alatt értsétek a kis vékony drót darabkát is.Ezen kívül minden fadarabot amit találok elrakok meg szinte mindent ami megtetszik(90%-a a dolgoknak amiket meglátok)
2013. febr. 27. 15:33
 7/7 anonim ***** válasza:

kreatív személyiség lehetsz akk..:D am. meg 15 évesen én is ezt tettem...a szobám tele volt "majd egyszer jó lesz" dolgokkal..(hogy a te szavaidból idézzek :d)

2 év kellett,hoy rájöjjek,hogy a cuccaim 80%-a tök fölösleges számomra...Ráadásul a maradék 20% között is volt olyan tárgy,amit csak néhanapján vettem elő.

Így kb fél éve kiürítettem a szobám felét...

Most ,hogy kidobáltam a felesleges cuccokat,rájöttem,hogy az a 3 szekrény ami a szobámba van,nem,hogy kevés számomra,meg kicsi..de még maradt is benne egy csomó hely xD

Jelenleg is van vagy 6 fiók ami tök üres...

Ja és ezeket a dolgokat azért dobtam ki,mert egy héten tuti,hogy sikerült akkora kupit összehoznom mindig a hétvégére ,hogy elegem lett..és kidobtam cuccokat xd

Most a ruhákkal van bajom >.< abból is lehet jó nagy kupit alkotni :D..

Nah de szóval szerintem ez majd nálad is elmúlik idővel :) csak csinálj sokszor kupit te is..hátha megunod xd

17/L

2013. márc. 2. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!