Mi legyen belőlem?
Figyelt kérdés
19éves férfi vagyok most végzem el a gimnáziumot és most döbbentem rá ,hogy fingom nincs mihez kezdjek eddig úgy voltam vele ,hogy az nem talál állást aki nem akar kiváncsiság képen körbe néztem és semmit nem találtam!
Szeretek vezetni de 1-2 éves jogsimmal max pizzafutárnak mehetnék el.Szeretem az autókat és a vezetést de minden normál munkát szívesen elvégeznék de semmit sem találok.Szerintetek?
2012. nov. 2. 18:41
1/5 A kérdező kommentje:
Ha például elmegyek az esztergomi suzuki gyárba ,hogy állást szeretnék vagy bármilyen nagyvállalathoz akkor kiröhögnek és páros lábbal rúgnak ki?
2012. nov. 2. 18:47
2/5 anonim válasza:
Autószerelő? Taxisofőr? Személyi sofőr? Vagy pl. végezz el egy biztonsági őr tanfolyamot, bár lassan már velük is Dunát lehet rekeszteni...
3/5 anonim válasza:
Előző vagyok - bocs, kerülték egymást a válaszaink. Miért röhögnének ki? Vigyél egy jól megszerkesztett önéletrajzot, és próbáld meg. Ha esetleg van ismerős, még jobb a helyzet.
4/5 anonim válasza:
Nagyobb gyárból biztos nem rúgnak ki páros lábbal, de érettségivel csak sori munkát fogsz kapni. Mondjuk abban is van előrelépési lehetőség, pl. csoportvezető, stb. Mellette azért érdemes lehet szakmát tanulni vagy főiskolát elkezdeni.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat próba szerencse majdcsak találok valamit:D
2012. nov. 2. 19:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!