Nagyon lúzer vagyok? 13/L Kérlek olvassátok el!
Hát,hol is kezdjem..
7.-be járok és a lány osztálytársaimmal ellentétben nem sminkelem magam nem csinálok magamból "kirakatot",és nem pasizok,nem játszom meg magam.
Suli után soha sehova nem hívnak el,mert a "menők" (az osztály nagy százaléka) mindig elmennek erre-arra és mersz vagy merszeznek .Kb. mindenkit elhívnak rajtam és még pár emberen kívül-Szval egyik délután ott maradtam a sulibam a barátnőmmel,elmentünk sétálni a városba stb... amikor vissza mentünk a suliba ott voltak a "menők" és mersz vagy merszet játszottak és mi is ott maradtunk a barátnőmmel(aki előbb elment mint én).Javában zajlott a játék persze én csak ültem ott mint valami néma idióta(egyébként tudni kell,hogy ez a játék olyan volt,hogy semmiképpen nem csináltam volna meg belőle semmit,vázolom:a fiúk a lányok seggét fogdosták,markolgatták(!!!),és a lányok fordítva,meg még durvábbak is)Én annak örültem volna,hogyha bevesznek engem is a játékba,bár SEMMIKÉPPEN nem engedtem volna azt,h a seggemet fogdossák..nem vagyok egy k*rva,és csak ott ültem magamban senki nem szól hozzám/a barátnőm elment,én is jobban tettem volna
aztán egy "kedves" osztálytársam elkezdi,hogy nem lenne-e kedve eljönni/mindenkinek rajtam kívül/ valahova...
Na itt tört el a mécses nem akartam ilyet játszani,sohasem csináltam volna meg azokat amiket mondtak a lányosztálytársaimnak.De amiket az évek során csináltak velem kizártak,cikiztek stb... elegem volt ezért elköszöntem is elmentem,persze csak egy ember köszönt vissza/fiu/ő az egyetlen aki a szüleimnek is tud köszönni/
és amint kiléptem az iskola kapuján elkezdtem bőgni,de tényleg állandóan kirekesztenek,aláznak,EZ NEKEM MÁR NEM MEGY!komolyan már számtalanszor akartam öngyilkos lenni,de persze gyáva vagyok.:(
Büszke vagyok rád,és te is legyél az magadra!
Az osztálytársaid nem normálisak,nem lesz belőlük senki,belőled még lehet,csak tegyél érte!
Ne keseredj el miattuk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!