Mitől lehet az hogy valakiről már az alapján eldöntik hogy "hülye lúzer" hogy párszor látták, de egy szót nem váltottak vele?
Ne legyél olyan, mint ők. Ne foglalkozz mással, ugyanis ők ezt teszik. Ítéletet mondanak úgy, hogy nem is ismernek. Ennek sok oka van. Szeretethiány, féltékenység, irigység. Teljesen mindegy mi az oka, ez az ő bajuk és ha ilyeneket mondanak rólad az is az ő bajuk.
Én is ilyen voltam gyerekként és engem is csesztettek. Nem szeretek ilyeneket mondani, de ha most megnézem őket sokkal szarabb az életük, mint nekem. Egyszerűen nem találják a helyüket, van aki már le is csövesedett én viszont tök jól elvagyok, boldog vagyok. És a visszahúzódó természetem sem olyan vészes már. Sokkal nyitottabb vagyok, főleg mióta ráébredtem, hogy nem mások véleményével kell foglalkoznom, hanem azzal, hogy nekem mi a jó és mitől érzem jól magam.
Engem ugyanígy leírnak első pár látásra, találkozásra 13 éves korom óta.
Mert csendes=biztos valami lelki baja van.
Pedig csak olyan típus vagyok, aki elsőre megfigyeli a környezetét, aztán megtalálom a talajt, ahol kibontakozhatok, és ott pont annyit beszélek, amennyit kell.
Azt jónapot.
Sztereotípa, ne foglalkozz vele.
Közzéjük akarsz tartozni? Kedveled őket?
Ha nem akkor meg mi a jóóégnek foglalkozol a véleményükkel?mit érdekel téged akkor, ogy milyennek látnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!