Mit tehetnék hogy ne érezzem magam ekkora lúzernak? 3 éve semmi nem úgy alakúl ahogy kellene! Már kezdem feladni!? Egy lúzer vagyok!
egy hatalmas önbizalom van*
önbizalom hiány van
1, annyira nem vagy helyes. ha az lennél már lett volna kapcsolatod, mert a jóképű pasikat ostromolják a lányok.
(én is olyan vagyok mint te, mindenki helyesnek tart, de szerintem valójában csak átlagos vagyok. az eredményeim is ezt bizonyítják)
2, belül is nagy problémák vannak. nem vagy kibékülve magaddal, ez látszik kívülről is.
3, ne a társkeresés legyen az elsődleges célod, hanem valami ettől független dolog.
4, ne görcsölj ezen, mert csak annál rosszabb.
Lényegében te írtad le miért nincs barátnőd: önbizalomhiányos vagy, félsz kezdeményezni.
Vezessük vissza szépen...
Hát, a kapcsolataid valszeg ugye az önbizalomhiánytól omlanak össze. A lányok szeretik, ha a fiú kezdeményez, de az önbizalomhiány ezt meggátolja.
Mivel nincs barátnőd, ez csak tovább ront a problémán, mert az állásinterjúnál is jobb, ha tudod, van valakid, akire számíthatsz.
Se munkád, se barátnőd: totál lúzernek érzed magad.
Hát basszus! Ne mondogasd már, h az önbizalmad a béka segge alatt van, mert akkor ott is marad.
A lényeg, hogy ne basztasd magad minden elcseszett kapcsolat és munka után, hanem érezd azt, hogy ezekkel is közelebb kerültél életed párjához és a jövedelmező munkádhoz. Ezt a sors majd elrendezi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!