Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nagyon lúzer vagyok? 13/L...

Nagyon lúzer vagyok? 13/L Kérlek olvassátok el!

Figyelt kérdés

Hát,hol is kezdjem..

7.-be járok és a lány osztálytársaimmal ellentétben nem sminkelem magam nem csinálok magamból "kirakatot",és nem pasizok,nem játszom meg magam.

Suli után soha sehova nem hívnak el,mert a "menők" (az osztály nagy százaléka) mindig elmennek erre-arra és mersz vagy merszeznek .Kb. mindenkit elhívnak rajtam és még pár emberen kívül-Szval egyik délután ott maradtam a sulibam a barátnőmmel,elmentünk sétálni a városba stb... amikor vissza mentünk a suliba ott voltak a "menők" és mersz vagy merszet játszottak és mi is ott maradtunk a barátnőmmel(aki előbb elment mint én).Javában zajlott a játék persze én csak ültem ott mint valami néma idióta(egyébként tudni kell,hogy ez a játék olyan volt,hogy semmiképpen nem csináltam volna meg belőle semmit,vázolom:a fiúk a lányok seggét fogdosták,markolgatták(!!!),és a lányok fordítva,meg még durvábbak is)Én annak örültem volna,hogyha bevesznek engem is a játékba,bár SEMMIKÉPPEN nem engedtem volna azt,h a seggemet fogdossák..nem vagyok egy k*rva,és csak ott ültem magamban senki nem szól hozzám/a barátnőm elment,én is jobban tettem volna

aztán egy "kedves" osztálytársam elkezdi,hogy nem lenne-e kedve eljönni/mindenkinek rajtam kívül/ valahova...

Na itt tört el a mécses nem akartam ilyet játszani,sohasem csináltam volna meg azokat amiket mondtak a lányosztálytársaimnak.De amiket az évek során csináltak velem kizártak,cikiztek stb... elegem volt ezért elköszöntem is elmentem,persze csak egy ember köszönt vissza/fiu/ő az egyetlen aki a szüleimnek is tud köszönni/

és amint kiléptem az iskola kapuján elkezdtem bőgni,de tényleg állandóan kirekesztenek,aláznak,EZ NEKEM MÁR NEM MEGY!komolyan már számtalanszor akartam öngyilkos lenni,de persze gyáva vagyok.:(

2013. jún. 16. 18:51
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem örülj neki hogy ilyen vagy!
2013. jún. 16. 18:56
 2/22 anonim ***** válasza:
18%

Én nem hiszek abban, hogy majd az élet vissza adja amit érdemelnek.

Nem kell öngyilkosnak lenni, mivel elég pitiáner problémák ezek, de erre csak évek múlva jössz rá. Ha rossz kedved van csak szívj el pár szál cigit.

Egy lány meg nem lehet lúzer.

2013. jún. 16. 18:57
 3/22 anonim ***** válasza:
93%
Általános iskolában úgysem alakulnak ki igazi barátságok, és azt jól tetted, hogy nem engedted a fogdosást. Ha ekkora gyökerek az osztálytársaid, akkor szerezz máshonnan barátokat pl. sportklub.
2013. jún. 16. 19:02
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Ignoráld ezeket az idiótákat! Ismerős helyzet, az én sulimban is vannak ilyenek és én is olyan vagyok, mint te. Hetedikes vagyok szintén. Engem is mindig cikiznek. Amikor üvegeznek, néha az a feladat, hogy ,,valljanak nekem szerelmet", de már oda sem nézek. Nem kell velük foglalkozni. Én a suliban is élem a saját világomat. Elég elvont vagyok, mindig csak rajzolgatok, mangát olvasgatok, regényt vagy verset írok, ők meg csajoznak és pasiznak. Attól megyek a falhoz, amikor az osztálytársaim behívják a terembe a nyolcadikos pasijukat... Hála istennek már szeptembertől nem lesznek ott! Nem hiszik el, hogy nekem nincs fiúm, meg nem pasizok Facebookon mint ők... Annyira primitívek. Figyelembe sem kell venni őket, mert százszor többet érsz, mint ők!:)

14/L

2013. jún. 16. 19:24
 5/22 DBpisces561 válasza:

én is hasonló helyzetben voltam de rájöttem a megoldásra

talátam 2 értelmes embert az osztályban és azokkal lógtam suliban de nem szorítkoztam az iskolára mert ott szinte csak gyökerek vannak és a másoduncsitesómmal kezdem újra találkozni iskolán kívül aki azóta legjobb barátnőm és a gyökerekkel meg nem foglalkozom akik csak kihasználnak

órán odafigyelek szünetbe meg vagy a haverjaimmal beszélgetek vagy bedugom a fülessemet és rajzolok és láss csodát már nem vagyok depis

14/l (8.oszt.)

2013. jún. 16. 22:54
 6/22 anonim ***** válasza:
94%
Te mindent jól tettél, ne keseredj el. :) Sok korod, és korombeli is megirigyelhetné, hogy van egy bizonyos erkölcsöd. Sőt, örülj neki, hogy kihagynak ezekből. Pár év múlva Ők fognak HIV pozitívan várni a dokira, mert akkor is mertek, nem Te. Meg most komolyan. Miféle baráti kör az, ahová úgy juthatnál csak be, hogy vásári majmot csinálsz magadból? Pontosan, semmilyen... Inkább örömödbe sírj, hogy Te ésszel gondolkozol, nem a női adottságaiddal.
2013. jún. 16. 23:38
 7/22 anonim ***** válasza:

Most ezen minek sirni?

Azt mondod nem jatszanal veluk ilyet, akkor miert baj ha nem is hivnak?

Vagy hogy lenne a szitu hivnak, orulsz neki, de nem mesz... akkor minek hivnanak.

Miert nem keresel masik tarsasagot?

Mert valoszinuleg tarsasagra vagysz csak nem ilyenre.

Menj el delutan szakkorokre, vagy sport orakra az iskolaban ingyen van!

2013. jún. 17. 12:17
 8/22 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!De cigizni azért nem fogok!;)
2013. jún. 17. 12:31
 9/22 anonim ***** válasza:

Szerintem így vagy jó, ahogy most vagy.Ne keresd olyanok társaságát, akik nem szimpatikusak neked, vagy épp te nem jössz be nekik.

Maradj egyedi, lesznek barátaid, lehet, hogy kevés, de 1 barát többet ér, mint 10 haver, már ha tudod, mi a kettő között a különbség.

Öngyilkosságra ne gondolj, örülj, hogy nem vagy olyan mint a többi!!!!!

Én sem vagyok olyan, mint a hozzám hasonló korúak, kicsit magányos vagyok, viszont én döntöm el, kivel vagyok, és ami nekem a legjobb.

Azok akik pedig ezért cikiznek, azok bekaphatják.

2013. jún. 17. 22:25
 10/22 anonim ***** válasza:

Nekik lúzer vagy,nekem nem.

Viszont menő sem vagy!

képzeld ismerek egy olyan lányt aki életében nem beszélt még csúnyán az osztályban,nem is sminkeli magát,illedelmes a tanárok szeretik,nem rossz gyerek,sem semmi ilyesmi.

De mégis szereti az osztálya "menőnek számít"..hogyan csinálja?

nagyon sokat beszél :D mindenkinél megtalálja a közös dolgokat,senkit sem útasít el,úgyanúgy szereti a lúzereket is:)

keresi a társaságot és öszhangba hozza az embereket!

neked is ezt kéne tenned!

2013. jún. 19. 17:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!