Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy lehet szeretni (IMÁDNI!...

Hogy lehet szeretni (IMÁDNI! ) a kisgyerekeket?

Figyelt kérdés

Akármelyik lány ismerősöm,kortól függetlenül, kifejezetten imádja a gyerekeket! Azt mondják hogy: Olyan cukik! pff... Miért? szerintem nincs semmi extra bennük... Még idegesitőek is.

15/f

2009. okt. 11. 12:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
A kisöcsém a világ egyik leghiperaktívabb kölyke, mégis szeretem, sőt IMÁDOM!!! Te meg egy büdös nagy paraszt vagy, kedves kérdező. :D
2009. okt. 11. 19:28
 12/16 anonim ***** válasza:

én is azt hittem, kinövöm. de mostanra már szabályosan undorodom az 5 év alatti gyerekektől.

20/L

2009. okt. 11. 19:30
 13/16 anonim ***** válasza:
16%
Előzőnek (is): Na ezért érdemes megtanulni még ilyen korban a fogamzásgátló módszerek sikeres használatát!
2009. okt. 11. 20:06
 14/16 A kérdező kommentje:
A kérdés csak a 7 éven aluli gyerekekre vonatkozik!
2009. okt. 11. 20:52
 15/16 anonim ***** válasza:
83%

én falnak megyek tőlük. ahogy írod, a 7 éven aluli gyerekektől... főleg amikor egy bevásárló központban éppen telefonáltam és egy anyuka természetesen mellém hozza oda a bömbölő gyerekét -.-' Lett ott hiszti nálam is. :'D

16/L

2009. okt. 12. 19:55
 16/16 anonim ***** válasza:
42%

Attól hogy nem szeretitek a gyerekeket,úgy gondoljátok hogy a sajátotokat sem fogjátok?Kicsit nagyon hülyén hangzik...

Kérdezőnek:

A kisgyerekek szeretete nem ilyen lányos dolog mint a műköröm,hanem egy ősi ösztön,olyan mint a fajfenntartás.Ez olyan mintha azt kérdeznéd

""Akármelyik fiú ismerősöm,kortól függetlenül,kifejezetten imádja a szexet.Azt mondják hogy:olyan jó lehet! pff...Miért?Szerintem nincs semmi extra benne...Még idegesítő is.""

Na így azért más,nem?

IGENIS MEGÉRI ŐKET AJNÁROZNI!!!

Most komolyan gondoljatok bele.

Előbb-utóbb mind meghaltok/meghalunk.A fajt fenn kell tartani.Innen van a szó.

A kisgyerek törékeny,sebezhető,tehetetlen,formálható,gondolkodjatok el mi lenne ha mindenki utálná a gyerekét...szép kis jövő nemzedékei lennének...Mind lelkibeteg,depressziós,elmegyógyos...

Szerintem nem normális ha egy nő soha nem akar gyereket.(Ha nem lehet az más)

Most pedig képzeljetek el egy 13 éves lányt.Emos girlnek mondja magát,vasalt haj,csőnadrág,XD-t meg :)-t rajzol mindenhova.Egy laza technika órán a tanár jelenlétében a gyerekekre terelődik a szó,erre ő elkezdi nagy büszkén mondani:

""Én utálom a gyerekeket!""

Mire én gondolatban:

""Nnnnnna 13 évesen aztán pontosan tudhatod ribikém!""

Na kérdező!Egy ilyen csajnak jobban örülnél?

14L

2009. nov. 27. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!