Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy lehet szeretni (IMÁDNI!...

Hogy lehet szeretni (IMÁDNI! ) a kisgyerekeket?

Figyelt kérdés

Akármelyik lány ismerősöm,kortól függetlenül, kifejezetten imádja a gyerekeket! Azt mondják hogy: Olyan cukik! pff... Miért? szerintem nincs semmi extra bennük... Még idegesitőek is.

15/f

2009. okt. 11. 12:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
59%
Semmi gond, 15 éves vagy, ki fogod nőni.
2009. okt. 11. 12:22
 2/16 anonim ***** válasza:
29%
örülnél ha a szüleid is így álltak volna hozzád? főleg apukád?:D végtelenül ostoba vagy.
2009. okt. 11. 12:23
 3/16 anonim ***** válasza:
75%
Höhö, ezzel én is így vok, tök idegesítőek. Ha felnősz a feladathoz, majd megváltozik a dolog.
2009. okt. 11. 12:31
 4/16 anonim ***** válasza:
66%

Én 10 éves korom óta gondolom így, szóval nem vagy egyedül. Most 20 vagyok.

Lehet, hogy kinövöd, de lehet, hogy nem. Sok felnőtt ember így van ezzel, hogy nem szereti őket, mégis teljes és boldog életet élnek.

Ha ez megmarad benned, nem érdemes szülnöd, mert nem csak neked lesz rossz, hanem a leendő gyerekednek is(!), amit sokan nem értenek meg. (Inkább szülj, mint minden nő, mert ettől "teljes az élet", csak nem mindenkinek, erre nem gondolnak...)

Szerintem meg, ha később is ilyen leszel, a fent említett okokból ne szülj, nem lesz jó neked se, meg a kicsinek se.

Azok, meg akik oltogatnak, hogy szüleid is így álltak volna hozzád, remélem ilyen gyerekük lesz, mint mi, és akkor prédikáljanak! Gondolom, nem fogják kidobni a saját gyereküket ezért, bármennyire is rühellik az ilyet. :)

2009. okt. 11. 12:31
 5/16 anonim ***** válasza:
61%

Hoppá, ciki, úgy rémlett, hogy lány írta. :DDD

Bocsi, de attól még fenn áll, amit írtam, kivéve a szülést. :D

A 20 éves vagyok, aki hosszú szöveget írt, és lány. :)

2009. okt. 11. 12:35
 6/16 anonim ***** válasza:
95%

Egyetértek veled.Nem tudom miért ajnározzák a kisgyerekeket.Nem értem.

22/L

2009. okt. 11. 14:47
 7/16 anonim ***** válasza:
96%
a kisgyerek csak addig aranyos, amíg csöndben van :D vagy képen :D
2009. okt. 11. 14:53
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Én sem szeretem kifejezetten a gyerekeket, de mondjuk nem is idegesítenek...tök közömbös vagyok irántuk :)

17l

2009. okt. 11. 15:26
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

A 20 éves lány vagyok, aki lányt olvasott fiú helyett:

Aki nem ért velem egyet, gondolom jobban örülne, ha szülnék, és utálnám azt a gyereket és szar sorsa lenne, mert taszít.

Ha nem, akkor értelmes(!) választ kérek, mert én értelmesen gondolkodom, ezért nem szülök, hogy a gyereknek se, meg nekem se legyen pocsék.

De látom csökött agya van sok embernek, és inkább szüljön minden nő, még ha szar élete is lenne a gyereknek. Gratulálok. Csak így tovább!

"Ha az én lovam megdöglött, akkor a szomszédé is dögöljön meg" hozzáállás, nem is csodálkozom. :D

2009. okt. 11. 16:53
 10/16 anonim ***** válasza:
15%
Majd felnőttök s megértitek...
2009. okt. 11. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!