Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Vajon tetszem neki? ( leginkáb...

Vajon tetszem neki? ( leginkább lányok véleményére lennék kiváncsi )

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy lánnyal . Neki van barátja . Szoktam a lánnyal beszélgetni msn-en . Párszor találkoztunk és olyankor másnap mindig megjegyezte a dolgokat nekem pl : hogy milyen sokáig a szemébe néztem vagy hogy " véletlen " hozzám dörgölözőt , hogy megfogtam a karját és ehez hasonlók ! Szerintetek tetszem neki ??
2009. okt. 10. 23:49
 1/5 anonim ***** válasza:
83%
na és ha tetszel neki, akkor mi történik? És ha nem, mi történik? Neki van valakije. Ne rondíts bele más életébe. Te sem örülnél neki, ha a másik srác helyében lennél.
2009. okt. 11. 00:35
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem esélyes.:) Sőt! Ezek azok a tipikus jelek amiket minden lány tud, és amikről minden tinimagazin ír. Ha ilyeneken jár az esze és ezt mondja is neked, akkor valószínűleg arragondol hogy Ő tetszik neked. És ha ez ennyire érdeklni, akkor Te is neki.:) Az meg hogy van barátja, nem sokat számít, ha scak nem nagyon komoly a kapcsi. Ha szerelmes lesz beléd valszeg elhagyja előbb utóbb.

Persze ez mind csak az én véleményem. Egy próbát megér a csaj.

18/L voltam.:)

2009. okt. 11. 00:40
 3/5 anonim ***** válasza:
41%
Ne törődj a barátjával, senki más nem fontos, csak te és amit te gondolsz annak. Próbálj rá ha tetszik, és úgy gondolod megéri kockáztatni. Mond el neki hogy érzel valamit iránta, és hogy többet akarsz. Maximum nemet mond, nagyobb baj az ha igent mondana és megsem kérded...
2009. okt. 14. 20:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Lehet, de vigyázz,mert akinek van bartja és mással flörtöl,lehet, hogy ezt veled is meg fogja csinálni,persze vannak kivételek.Attól függ milyen kapcsolatban van a barátjával.De semmi féleképpen ne járj vele addig, amíg nem szakított a másik fiúval.
2009. okt. 15. 14:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Tuti ,hogy bejösz neki ,viszont ez egy nehéz döntés ,mert éri e annyit a lány ,hogy elrontsd a barátságotokat? mert ha a lány a pasija mellett maradna akkor szerintem ti többet nem beszélnétek...ha szereted a lányt akkor kivárod ,amíg nem szakít a pasijával..
2009. nov. 1. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!