Szerinted ez kényelmes öltözködés mi a véleményed róla? Leginkább csajok véleményére vagyok kíváncsi! Én is (L)
2009. nov. 19. 11:28
1/12 anonim válasza:
Mit jelent nálad a kényelmes öltözködés szó?
2/12 anonim válasza:
sztem az ing mindjárt szétpattanik a hasán....nekem egyáltalán nem tetszik az ahogy áll rajta.egy vékony csini csajon biztos szexi lenne :D
3/12 anonim válasza:
Mivel ez egy rossz alakú csaj ezért nekem inkább a kihivó , ribancos kategóriába tartozik és nem a kényelmesbe.
4/12 anonim válasza:
Ez minden, csak nem kényelmes, én nem vagyok duci, sőt, de nem vennék fel ennyire feszülő ruhát, bocs, olyan, mint ha legalább egy számmal kisebb lenne a felső mérete. A nadrágot nem tudom megítélni, abból én olyant veszek, amiből van nagyjából méret, a felsőn nagyon látszik, hogy nem ez a mérete a viselőjének.
6/12 anonim válasza:
ez gusztustalan kategória, mert nem az adott lány méretének megfelelő. egy rá illő felsőben sokkal csinosabb lenne.
7/12 anonim válasza:
Így van,ezt már tényleg gusztustalan.Úgy néz ki mintha mindjárt leszakadnának a gombok...
8/12 anonim válasza:
Egyik ismerősöm ugyanigy öltösködik, ö is ilyen nagy darab.Egyszerűen gusztustalan és nevetséges.
9/12 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. szerintem az ilyen csaj ki gombolhatná az összes gombot hagy szellőzzön a hasa, mert igy is kint van az egész has fala ...:)
2009. nov. 22. 11:14
10/12 anonim válasza:
Gusztustalan.
Középiskolában dolgozom mint titkárnő, és rendszerint az alacsony, dagadt csajok hordják a legrövidebb szoknyákat, apró topokat..... fúúúj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!