Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon tetszem neki? ( leginkáb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon tetszem neki? ( leginkább lányok véleményére lennék kiváncsi )

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy lánnyal . Neki van barátja . Szoktam a lánnyal beszélgetni msn-en . Párszor találkoztunk és olyankor másnap mindig megjegyezte a dolgokat nekem pl : hogy milyen sokáig a szemébe néztem vagy hogy " véletlen " hozzám dörgölözőt , hogy megfogtam a karját és ehez hasonlók ! Szerintetek tetszem neki ?? Ő tudja , hogy nekem tetszik !
2009. okt. 11. 10:29
 1/8 anonim ***** válasza:
72%
ha azt mondom, igen örülsz neki?
2009. okt. 11. 10:43
 2/8 A kérdező kommentje:
szerinted ?:)
2009. okt. 11. 10:48
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

bejössz neki, de sztem csak szexet akar.

lehet, hogy a barátja egy fontos támasz neki, közben félrekacsingat.

2009. okt. 11. 12:03
 4/8 anonim ***** válasza:
89%
Lehet,hogy tetszel neki,de szerintem ebbol kapcsolat az biztos nem lessz...De azért,hogy te ish biztos légy benne kérdezz rá,hogy szakitana-e a barátjával h veled legyen?Es akkor meg is van a válasz a kérdésedre:)
2009. okt. 11. 13:12
 5/8 anonim válasza:
100%
szerintem csak élvezi a helyzetet hogy te odavagy érte...saját tapasztalat...ne foglalkozz vele.
2009. okt. 14. 18:16
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan.Szerintem is csak hülyít téged,minden lánynak bejön ha valaki teper utána.Közbe ott a barátja az is jó helyen van meg kicsit hülyít téged is...így megy ez,ez az igazság
2009. okt. 14. 18:18
 7/8 anonim ***** válasza:
azt hogy hajszálpontosan mi a szitu,azt így most nem tudjuk megmondani,mert nem ismerjük a csajszit. Lehet hogy már a barátját gondolatban rég elfelejtette és téged szeret:)ugyanis a jelek alapján amit leírtál,tuti hogy valamilyen módon bejössz neki! de az is lehet hogy csak flörtöl veled és még nem döntötte el hogy mit akar.
2009. okt. 14. 19:12
 8/8 anonim ***** válasza:

A többi jelben nem lehetsz biztos, de ha egy lány hosszan és mélyen a szemedbe néz, akkor befutó vagy!

Legalábbis velem így van, csak akkor nézek úgy egy fiúra, ha tetszik...:P

2009. okt. 14. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!