Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Jogos, hogy ez miatt öngyilkos...

Jogos, hogy ez miatt öngyilkosságon gondolkodom?

Figyelt kérdés
Huszonéves, tanult, szépnek mondott lány vagyok. Évek óta szingli. Környezetemben egyre többen szóvá teszik, miért nincs már senkim. Ilyenkor legszívesebben elásnám magam. Úgy érzem magam, mint egy hulladék, aki senkinek sem kell. Nem érzem azt, hogy valamiért érdemes lenne élnem. Van munkám, tudok pénzt gyűjteni, de mi értelme az egésznek, ha sehová nem tudok elmenni nyaralni, kirándulni, senkivel nem oszthatom meg a mindennapokat, örömöket, bosszúságokat. Barátnőim sincsenek sokan, nekik van pasijuk és hát általában a pasi az első. Egy unalmas kis faluban lakom, igaz nincs fényévekre a nagyváros, de kivel menjek el ide-oda? Egyedül nem akarok. Már kezdek megbolondulni. Ingadozik a hangulatom, nincs önbizalmam, utálom magamat, amiért senkinek nem kellek. Én nem akarok így élni, mert csak szenvedés, nyűg az egész.
2013. jún. 13. 20:33
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Teszel érte, hogy változzon a helyzet? Tudom, hogy nehéz, de önsajnáltatás helyett inkább menj ki a nagyvilágba, ismerkedj!

Ha unod az életed, talán jót tenne a környezetváltozás, költözz el!

És nincs olyan helyzet, amiben "jogod" lenne öngyilkosnak lenni! Fel a fejjel, fog ez még változni! :)

2013. jún. 13. 20:42
 12/26 anonim ***** válasza:
Szeretsz kirándulni?
2013. jún. 13. 20:42
 13/26 anonim válasza:

Hehe.

Jó. Megölheted magad, nem úgy veszem le, hogy sok hasznára vagy a társadalomnak. Bár egy kép priviben jó lenne..mert a "szépnek mondott" általában rondát jelent. De ígérem, ha nem vagy ronda, felturbózom a kedved és az önbizalmad.

És annak mondom aki azt írta "...akkor minden nap lenne egy öngyilkos ember", szerinted nincs?:D

2013. jún. 13. 20:43
 14/26 anonim válasza:

Nem egyszerűbb inkább tenni érte, hogy ne így legyen?

Vagy költözz el a nagy városba, vagy Budapestre, új állás, új élet, új ismerősök...

2013. jún. 13. 20:43
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

óvakodj a varázslótól akit nem lehet elfelejteni!

Én szóltam!

2013. jún. 13. 20:47
 16/26 anonim válasza:

de sok bajod van.ezek ellen tehetnél ismerkedhetnél azt írtad anyagilag is jól állsz....ezek után mit mondjak?

ugorj tapsra :D

2013. jún. 13. 20:51
 17/26 A kérdező kommentje:

Én mennék akárhová csak nincs kivel.

Nagyon nem értitek meg úgy látom, hogy milyen lealacsonyító érzés az, hogy a környezetedben mindenkinek van pasija, tőled meg kérdezik, hogy van-e ha válaszolok hogy nincs, miért nincs??? Erre mit lehet válaszolni? És persze nagyon nagyon hiányzik a szerelem, szeretet érzése, hiába van munkám, és pénzem, boldogtalan vagyok, mert egyedül érzem magam.

2013. jún. 13. 20:51
 18/26 A kérdező kommentje:
Nem mondanám magam hűű de pénzesnek, csak hála az égnek meg tudom magamnak venni ami kell, de nem szórom a pénzt, én is spórolok a jövőmre, csak nem tudom, minek, kinek?
2013. jún. 13. 20:53
 19/26 anonim válasza:
én meg pont ilyen társra vágyom mint te vagy..ölelni szeretni és mindent megadni neki amit csak lehet :$ bár nem régtől vagyok szingli, és nem kérek kapcsolatot de egy ilyen lánynak megnyitnám a szívemet mint te vagy...akármikor..:É
2013. jún. 13. 20:57
 20/26 anonim válasza:
Írtam egy hosszú levelet, de nem ment el. A lányeg, hogy én 23 vagyok, egyetemista, és sosem volt barátnőm. Ennek ellenére boldog vagyok, már amennyire ebben az országban lehet az ember. Hiszel a sorsban? Ha igen, hidd el, azért nem sodort még eléd az élet valakit, mert neked valamit meg kell tanulnod. Próbállak rávezetni: a boldogság nem másokban keresendő, hanem önmagunkban. Ezt akarja neked megtanítani az ÉLET. Tegyél érte, megéri! Üdv: egy srác, aki reméli, hogy ezután megváltozik az ÉLETED.
2013. jún. 13. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!