Olyan nehéz az életem, hogy az öngyilkosságon gondolkodom. Van más megoldás szerintetek?
21 éves lány vagyok, albérletben lakom.Pár hónapja elvesztettem a munkahelyem, azóta semmit nem találok, diákmunkából tartom fennagam, de a havi kb. 40-50 ezer forintból semmi nem marad, mire kifizetem a bérleti díjat, rezsit, kaját, telefonszámlát. Semmi és még így is képzelhetitek, milyen szinten élek, ha ételre 6-7 ezer forint jut egy hónapban. Èhezek. Vàllalok korrepetàlást, e abból minimális pár ezer forint jön be.
Családommal nem vagyok olyan viszonybn, hogy haza tudjak költözno. Bántottak, ismétlem, NEM TUDOK hazamenni. Tartalékpénzem .incs, a diákmeló meg ugye bizonytalan.
Nem tudom, mit tegyek. Èrettségim van csak, de mellé nyelvizsgám, oénzügyi vizsgám is- és sehova nem kellek.
Félek.Boldogtalan vagyok és nem akarok az utcára menni..
Megosztani az albérletet és felezni (vagy ha van elég hely harmadolni) a költségeket?
Esetleg a barátoddal összeköltözni? Úgy is csökkenne az egy főre jutó rezsi.
Vagy beköltözni mások mellé olyan albiba ahol többen lennétek?
Más ötletem nem nagyon van, még pár nap és én is 1 éve leszek bejelentett állás híján... :/
Nekem annyival könnyebb, hogy a szüleimmel élek, de ez ugye nálad nem opció.
26F
Vegyél egy nagy levegőt, sírd ki magad, de az öngyilkosságot felejtsd el.Tb által támogatott pszihológushoz jelentkezz be.
Nyomtass kis hírdetéseket, hogy gyermekfelügyeletet vállalsz.Ezt tedd ki "jobb" helyeken, nagyon sokat lehetőleg, és addig ismételd, amíg bejáratott köröd nem lesz, remélhetőleg hamar lesz belőle valami.Esetleg ugyanígy takarítást is vállalhatsz.Ruhákat kérj a szeretet szolgálattól, nagyon sajnálom a helyzetedet, de tarts ki, nem minden időszak egyforma, lesz még jobb is!!!!
Nem tudom mennyi van még hátra a suliból, ha nem sok és bírod csináld így végig. Esetleg elmehetsz egyéni tanrendre és keresel egy rendes állást. Keress folyton munkát, de el lehet vállalni másfajtát is, pl. egy gyárban. Ismerkedj emberekkel, ne fordulj magadba, mert nem lesz jó vége, csak egy boldogtalan életed lesz. Saját magadért, életedért,boldogságodért vagy felelős, ezt ne felejtsd!
Az én helyzetem is nagyon hasonló volt, igaz volt 3 testvérem, akikkel mindig összetartottunk, bár épp hogy így még kevesebb pénzem volt, mint nélkülük (egyik még középsulis volt, így nagyon minimálisan tudott elmenni valahová dolgozni, a másikon ott volt a hitel amit anyám felvetett vele, szinte csak azt fizette szóval voltunk ketten négy emberre, egy egész lakás bérlésére, de túléltük, neked is menni fog, csak akarni kell!)
Ülj le az internet elé, és szórd az önéletrajzodat bármilyen munkára, ahol nem feltétel a magasabb végzettség.
Személyesen is bemehetsz nyugodtan bárhova érdeklődni hogy van-e munkalehetőség.
Az önéletrajzodat nézd át, ne legyenek benne helyesírási hibák, ne legyen se túl hivalkodó, se túl sablonos.
A képhez érdemes normális igazolványképet csináltatni, nézik rendesen.
Amíg nem találsz rendes munkát, nézz körül a Minddiáknál, normális munkák vannak és nagy eséllyel be is tesznek valahová.
Én elsőre megkaptam egy szuper irodai munkát, nagyon korrektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!