Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek, hogy javítsak ezen?

Mit tegyek, hogy javítsak ezen?

Figyelt kérdés
Olyan komoly önbizalomhiányom van, hogy már a munkám végzésében is hátráltat, érik a kirúgás is. Nem merek megszólalni, semmit nem merek úgy megcsinálni, hogy 40x ne kérdezzem meg előtte, ami miatt persze hülyének néznek. Nem ilyen voltam, mindig is hírem volt, hogy önállóan, gyorsan és precízen végzem a feladataim. Nem tudom, miben gyökeredzik, de hogy se önmagammal, se az életemmel nem vagyok elégedett, az 1000%. De az önbizalomhiány ebbe is beleszól, nem merek változtatni, mert "úgysincs értelme". Valakinek valami javaslata lenne azon kívül, hogy kössem fel magam? (Merthogy ezt is megkaptam.) 21F

2013. jún. 13. 14:44
 1/1 Pityupocse ***** válasza:

Nem teljesen tiszta, hogy ha volt olyan korszak amikor elégedett voltál magaddal, vagy legalább mások veled szemben, akkor az hogy múlt el?

21 éves korodban még nem sok mindent tapasztaltál meg szóval én a felkötést még hanyagolnám, amúgy is komoly meló jó fekvésű fát találni, ráadásul elég borsos azon kötelek ára amelyek nem sértik a nyakad, s akkor a speciális hurokról ne is beszéljünk.

Amennyiben a munkádat már jó pár hónapja végzed, és még mindig nem megy rendesen, úgy nagy valószínűséggel nem az lesz a te szakmád, vagy hivatásod. Amiben nem vagy jó, és ez huzamosabb ideig nem változik, azt nem érdemes erőltetni, mert csak a fent említett aggályaidat erősítik.

Nem árt keresni valami hobbit, lehetőleg olyat ami tetszik, szórakoztat és esetleg még jó is vagy benne.

2013. jún. 15. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!