Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Gáz ha 17 évesen nem volt még...

Gáz ha 17 évesen nem volt még barátom?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok és még soha nem volt barátom.

Kb van rajtam 10 kg felesleg ami mivel alacsony vagyok látszik is.

Barátnőim szerint van pár srác aki érdeklődik irántam de én nem merek oda menni hozzájuk mert kövér és csúnya vagyok..:/

Önbizalmam a béka segge alatt lebeg..

PLS segítsetek i tévő legyek!?!?

2013. jún. 9. 16:07
1 2
 11/15 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz. Nem tudom hova rohan mindenki. Egyszerűen csak ki kell várnod a megfelelőt. És ne félj odamenni másokhoz. Én is nagyon önbizalomhiányos voltam, és soha nem kezdeményeztem, aztán elhatároztam magam és azóta viszonylag aktívabb része vagyok a társadalomnak és barátom is lett. A lényeg az elhatározás kérdése. Próbáld elfogadni magad. Légy erős és hidd el, hogy társaságban jobb. Így barátot is könnyebben találhatsz ;)
2013. jún. 10. 15:09
 12/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok segítséget..^^

Aranyosak vagytok.

2013. jún. 10. 15:11
 13/15 anonim válasza:

Lefogyni nem lehet máshogy csak mozgással, persze nem minden fiúnak számít elsősorban a külső és + 10 kiló annyira nem sok.

Egyébként az asztma olyan betegség, ami az esetek nagyobb részében pszichoszomatikus, tehát ha eltűnnek a kiváltó hatások, ilyen pl. az önbizalomhiány, megszűnik a betegség is.

2013. jún. 10. 16:45
 14/15 anonim ***** válasza:
Én is 20 éves fiú vagyok, és nekem sem volt barátnőm:D
2013. jún. 19. 02:08
 15/15 A kérdező kommentje:

Krennimm: Nekem asztmám már 3 éves korom óta meg van nem hiszem hogy épp az önbizalomhiány miatt alakult ki.

Hugom és anyukám is asztmás. Orvos szerint a házban élő gombák és poratkák miatt van.

Utolsó válaszoló: Milyen boldogan jelentetted ki.:P

2013. jún. 19. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!