Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ciki ha 15 évesen nincs barátom?

Ciki ha 15 évesen nincs barátom?

Figyelt kérdés
Nem mintha nem adodott volna rá alkalom...sőt....de valahogy csak meg tarom öket barátnak...most miért muszáj ez ilyen korán? most muszálty össze jönni olyannak aki nem is tetszik csak hogy legyen barátom? Sokan vannak akik tetszenek de... valahogy nem adodott még alkalom arra hogy közelebbről meg ismerjem és nagyobban is nálam...Mert én egy kisseb városban lakom és ott nincsen senki aki teszene :D csak a közeli városban vannak azok a fiuk akik tetszenek :D
2010. ápr. 12. 15:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

egyáltalán nem ciki

te úgy érzed hogy még nem akarsz pasit akkor úgy van és kész :)

2010. ápr. 12. 15:27
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem az,akarok de majd olyan tizenhat fele...most csak flört meg ilyenek :P
2010. ápr. 12. 15:36
 3/12 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy már 15 éves vagy és még nem volt barátod? És még nem vesztetted el?

A mai fiatalok már 10 évesen gyereket vállalnak, Te neked meg még barátod sem volt.... hát ilyent!

Ám komolyra fordítva a szót, nem... nem gáz. Sőt inkább még jó is. Végre egy normális ember!

Hidd el eljön majd a TE időd is! ;)

F/18

2010. ápr. 12. 16:09
 4/12 A kérdező kommentje:
xD De most miért kelle el vesztenem egy jöt ment akárkivel? jájj ez olyan undorittó. ha lenne egy barátom akivel már együtt vagyok egy jó ideje akor lehetséges. de igy xD
2010. ápr. 12. 16:29
 5/12 anonim ***** válasza:

Helyes, egy normális gondolkodású ember! Aztaa...

F/18

2010. ápr. 12. 16:51
 6/12 anonim ***** válasza:
Dehogyis az! :D Rengeteg időd van még
2010. ápr. 13. 13:08
 7/12 anonim ***** válasza:
Ez milyen hülye kérdés már?:D Ilyet is csak egy unatkozó 15 éves luvnya írhat...
2010. jún. 1. 22:06
 8/12 anonim ***** válasza:

Szerintem ciki, 15 évesen már illene.. :D

14/F

2010. jún. 1. 23:00
 9/12 anonim ***** válasza:
77%

Pont egy 14 éves kölyök szól be. :D

Amúgy, amikor ennyi idős voltam, csak azért kezdtem el járni fiúkkal, mert mindenkinek ez volt a mániája. Fel sem tudták fogni, hogy leszarom az egészet. Viszont a barátok számítottak, nem akartam h ez miatt kerüljenek. Olyan szar szituációkba kerültem emiatt, hogy már bánnom, h én is követtem a "divatot". Szóval, emiatt ne érezd rosszul magad. Tizenévesen általában csak erre futja agyilag. Inkább légy rá büszke, h nem lehet ilyen könnyen befolyásolni. :)

2010. jún. 2. 02:13
 10/12 anonim ***** válasza:
jah, és 20/L
2010. jún. 2. 02:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!