Ciki ha 15 évesen nincs barátom?
Figyelt kérdés
Nem mintha nem adodott volna rá alkalom...sőt....de valahogy csak meg tarom öket barátnak...most miért muszáj ez ilyen korán? most muszálty össze jönni olyannak aki nem is tetszik csak hogy legyen barátom? Sokan vannak akik tetszenek de... valahogy nem adodott még alkalom arra hogy közelebbről meg ismerjem és nagyobban is nálam...Mert én egy kisseb városban lakom és ott nincsen senki aki teszene :D csak a közeli városban vannak azok a fiuk akik tetszenek :D2010. ápr. 12. 15:17
11/12 anonim válasza:
Úristen nagyon gáz!!! :O
Hogy képzeled hogy nem másztál rá egy pasira??
XD
nem amúgy nem gáz, ugyanannyi idős vagyok mint te és nekem se volt még igazi barátom :) énis szenvedek miatta de hidd el majd jön valaki és akkor azt fogod mondani hogy nem baj hogy vártál :D
15/L
12/12 A kérdező kommentje:
jajj nem az,nekem voltak ilyen flörtölések,meg ezren kérdezték meg hogy akaroke járni meg minden.....de nekem nem kellet,voltak ilyen hülye járásaim,1-2 napos-.-,de már elegem van.Inkább nem járok senkivel,csak szorakozok addig a pasikal amig nem érzem elég éretnek magam egy komoly kapcsolatzraa....
2010. jún. 2. 19:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!