Hogy válhatnék gonosszá?
Figyelt kérdés
elegem van hogy mindig mindenkinek megbocsájtok, elegem van hogy mindig sajnálok mindenkit, még akit a legjobban gyűlölök vele sem szívesen tennék rosszat az átkozott lelki ismeretem miatt... és vad idegen embereket is megsajnálok pedig tudom hogy engem sem sajnálna senki... szeretnék olyan lenni mint mások, hogy csak a saját dolgommal törődni és eltaposni mindenkit aki az utamban áll...2013. jún. 5. 22:11
1/2 anonim válasza:
Miért tagadod meg magad? Mások bármit megadnának azért hogy magukat adhassák...
2/2 anonim válasza:
Azért mert a saját dolgaimmal törődöm és sok emberen áttaposok még nem vagyok gonosz. Csak az ősi törvényt követem, aminek a nem "természetes kiválasztódás"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!