Hogyan válhatnék egy magabiztosabb lánnyá? (pasik terén és minden más téren)
öltözködésben mit tanácsoltok
a pasikkal hogyan viselkedjek
stb
18/L
1. Legyél laza! Nyugi, a pasik nem harapnak, de ha jó nő vagy akkor mindegyik meg akar dugni! Ezt szeretnéd?
2. Az öltözködés alkat kérdése is. Az öltözködéssel, sminkkel lehet segíteni a dolgon de rontani is.
kérdés fordítása nőről férfira: hogyan lehetnék én is kétszínű ribanc?
mivel a nők többsége külsejének köszönheti sikereit, és valódi erőfeszítéseket szinte sosem kell tenniük, a legtöbb nő sosem lesz sikeres, csak sodródik az árral, így akkor is önbizalomhiányos marad, ha felszedi valaki.
válasz: akkor leszel magabiztos=beképzelt, amikor sikeres ribanccá válsz: kikened magad, hiányos-giccses öltözék, megjátszott buta vihogás, másokat kibeszélsz a hátuk mögött, mindenkivel flörtölni, esetleg lefeküdni/lecuppantani a bokorban/wcben, érezni azt hogy kellesz másoknak, te vagy a világ közepe.
ez a karrier 26-30 éves korodig tart, akkor már rég ideje valakivel öszeházasodni és szülni gyereket, így örökre magadhoz láncolhatod, ha el is válnátok (gyerektartás, ház-kocsi-stb fele). utána meg lehet sopánkodni, hogy miért a 18 éveseket nézi meg a férjed.
de ami ezután jön, nem érdekes, magabiztos nő úgyis a mának él.
esetleg van a szingli-karrierista változata is, amikor a feletteseidel is kavarsz, vagy napi 10-12 órát gürizel.
de gondolom ezt fölöslegesen írtam le, ugye egyik lány sem ilyen akar lenni...
ha van eszed, válaszoltam, ha nincs, mindegy mit írok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!