Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan válhatnék olyan lánnyá, akit akarnak a fiúk? És nem olyanná aki akar egy fiút?
Hát ezt jól megfogalmaztad:))
Sajnos én is csak egy fiút akarok, a többi nem is érdekel annyira, bár ne így lenne..könnyebb lenne az életem.
Amúgy a válasz: gondolom jól kell kinézni, kedvesnek és barátságosnak kell lenni (első körben)
Legyél szép,jobb alakú,jófej.
A màsodik kérdést nem értem..nem akarsz pasizni,vagy szeretni nem akarsz? Akkor meg felesleges pasiznod..
Azt akarja, hogy fussanak utána a fiúk, ne pedig neki kelljen összeszedni valakit.
Így már érthetőbb.
Legyen teljes az életed férfi nélkül. Legyél vidám, boldog, találd fel magad, örülj az élet apró dolgainak. Ne a férfiaktól várd, hogy majd minden örömet megadnak Neked.
Ha valóban tudsz majd örülni az életnek önmagad is, akkor vágyni fognak a közeledbe a férfiak is, hogy megoszd velük a csodát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!