Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Most mit tennétek a helyemben?

Most mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Elhagytak a régi barátaim...

Régebben, olyan fél évvel ezelott is konnyen ismerkedtem, volt hogy csak úgy behívott a tulajdonos az étterembe meg ilyenek. Szerettek az emberek, szimpatikus voltam mindenkinek és én is szerettem az embereket.

A barátaim tobbsége kulfoldi volt, nagyon kedves emberek és nagyon sokat tanultam toluk, mindig egyutt hulyultunk, buliztunk. Minden este munka után felhívtak és volt hogy egyutt is vacsoráztunk. Egy ideje ilyen nincs!

Nem tudom miért, elkeztem nagyon félni az emberektol, nem szeretni oket. Saját magammal is ossze vagyok zavarodva, nem tudok eligazodni, hogy most akkor mi a helyes és mi nem.

Mostanában egy ideje már csak átnéznek rajtam az emberek, átlagos vendégnek tartanak éttermekben vagy akárhol. Régebben ha bementem valahova mindig rámosolyogtam mindenkire és oda mentek hozzám beszélgetni, így hosszú barátságok alakultak ki az életemben. Fontosnak éreztem magam, nem pedig egy rút kiskacsának. Talán nem is vettem észre, de szerencsés voltam... Lehet, hogy nem becsultem meg oket úgy ahogy megérdemelték volna?

Pár hónapja már megint érzelmi válságban vagyok. Azt hiszem depressziós lettem, vagy valami ilyesmi és sokszor vagyok ideges, mindenkire haragszom, a legjobban pedig azokra akik segíteni akarnak nekem. Azt hiszem ezért is van az, hogy már nem keresik annyira a társaságom.

Mégis hogyan változzak meg és hogyan legyek újra a régi? Most mintha csak árnyéka lennék onmagamnak...

Hogyan szerezzem vissza a barátaimat, hogyan keltsem fel újra az emberek figyelmét? És egyszeruen hogy induljak el a helyes úton, egyáltalán mi a helyes út?

Gondoljátok hogyha megváltozok és újra a régi leszek akkor visszatérnek hozzám ugyanazok a régi barátok akik egykor szinte a testvéreim voltak és megint barátkozni akarnak majd velem az emberek? Vagy a múlt már kicsit sem hozható vissza?

2009. okt. 3. 21:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem csináld azt, amit régen. Mosolyogj, és mások is visszamosolyognak :) De ha komolyan rosszul érzed magad, akkor keress fel egy pszihológust. És próbáld eldönteni, hogy a barátaidat elvesztetted, ezért depresszióba estél, vagy depressziós vagy, és emiatt tűntek el a barátok.
2009. okt. 4. 19:09
 2/2 anonim ***** válasza:
Rengeteget gondolkodnék, kérdéseket tennék fel magamnak, próbálnék rájönni a kiváltó okra. Ha ez nem megy, akkor segítséget kérnék egy olyan embertől, akiben még úgy ahogy bízom... ha meg önként ajánlják fel, higgadj le, mély levegő és szépen fogadd el! Ha ezek megvannak, onnantól kezdve már "csak" el kell kezdened változni, nyitni az emberek felé, igyekezni törölni magadból ezeket a félelmeket, komplexusokat. Ha semmi nem megy, pszichológus.
2009. okt. 4. 19:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!