Láttam, ahogyan anyum belépett a barátja facebook-jába, és a mi levelezésünket nézte, aztán még engem nézett hülyének. Lelkifurdalásom van, úgy érzem, el kéne mondanom a barátjának (? )
Odaálltam mellé egy tankönyvvel, hogy kérdezze ki, miközeben facebook-ozott. Ugyan csak egy pillanatra néztem oda, de egyből feltűnt az üzeneteknél a saját profilképem, alatta meg A-é. (Most nevezzük így a barátját) Aztán automatikusan felnéztem jobb oldalra, ahová az ő nevét írta ki, és az ő képe volt.
Aztán makogtam valamit (-Te...?), mire szemrehányóan, és gúnyosan ezt mondta anyum: Nem zavar, hogy átküldte? Erre mondtam, hogy láttam a jobb sarokban, mire ő letagadta, és megint tett valami gúnyos megjegyzést (már nem tudom mit).
Azon kívül, hogy eléggé sz*rul esett, hogy nem csak letagadta, de még totálisan is hülyének nézett, lelkifurdalásom van, mert úgy érzem, el kéne mondanom A-nak. De mégiscsak az anyám, nem nagyon tudnám beárulni, és azt sem szeretném, ha összevesznének, de a barátját is eléggé kedvelem, és előle se tudnám (inkább nem szeretném) eltitkolni. Szerintetek?
15/l
Ui: Te jó ég, mennyit tudok beszélni a semmiről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!