Nem tudom mit tehetnék. Lelkifurdalásom van. Szerintetek?
Hétvégén elmentünk szórakozni én a barátnőm a párom és a barátnőm párja.
Én és a barátnőm párja nagyon berúgtunk. A barátnőm és a párom hamarabb hazamentek, mert ment az utolsó buszuk. Nekem később volt a busz, de lekéstem így a barátnőm párjánál aludtam. Együtt aludtunk átölelve, de nem történt köztünk semmi. Aztán tegnap összefutottunk a városba és elmentünk megint egy picit szórakozni és megint együtt aludtunk. Mikor hazaértem reggel facebookon kaptam tőle egy üzenetet hogy nagyon jó volt velem aludnia és hogy ma este is találkozzunk most értem haza. A találkozón csókolóztunk és azt mondta belém szeretet. Nem tudom mit tehetnék?
18/L
1. Szeretitek egymást. Mind a ketten szakítotok a párotokkal, aztán elkezdtek randizni.
2. Csak fellángolás. Amennyire lehet, kerülitek egymást.
Neked is biztos bejön a barátnőd barátja, mert egyszer még azt mondom, hogy ha náluk alszol (de nem együtt, és nem átölelve), de másodszor már nem, és persze, hogy nem kellett volna vele csókolozni! És azt is várod, hogy itt mondjuk neked, hogy nem baj, ésatöbbi!
Ahogy azt már irták 2 megoldás van:
1. vagy elfelejtitek gyorsan és mindeki marad a saját párjával és többet ez nem fordul elő.
2. vagy pedig, elmondjátok, hogy már mást szerettek, szakítatok a jelenlegi párotokkal és ti összejöttök!
De azért nem szép dolog, hogy egyszerre megbántottad a barátodal és a barátnődet is! :(
25/N
Ez ugye tudod, hogy elég nagy gerinctelenség? :S
De persze itt nem csak Te hanem, másik fél is hibás. Nagyon is. Mérlegeld, hogy megéri e neked pasidat dobni és egy barátnőt elveszíteni egy ilyen kapcsolatért.
Bár az ilyet sose nem tudtam megérteni... undorító a megcsalás, főleg a barátnőm pasijával
Hát jól kics_sztél a barátnőddel...;) Na meg a pasiddal is..meg a barátnődnek a barátja is kicseszett a barátnőddel meg a te fasziddal is..JÉZUSOM.
Na de:VALDD BE A "BARÁTNŐDNEK"!Annál szemetebb nem is lehetnél,ha nem mondanád el!Úgyhogy,ha szemétkedni akarsz,akkor hallgass.
UNDORÍTÓAK VAGYTOK
17/L
Te nem vagy normális...
Vannak még egyéb gondolataim is, de már mások írták fentebb.
Gerinctelen vagy!
Az ilyen posztokat miért nem olvassák azok a nők akik szerint a párkapcsolatokat állandóan a férfiak teszik tönkre?
Amugy meg mit tehetnél? Vallj be mindent. Remélem két szék közül padlóra kerülsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!