Van értelme alkotni (rajzolni)?
16 vagyok. A nyár óta elkezdtem komolyabban foglalkozni a rajzolással. Szeretek rajzolni, de nem tudom, hogy van-e értelme. Elég jól rajzolok, de híresebb, elismert művész úgyse leszek. Ez egy hobbi nekem, de egy rajz kb. 3-4 óra, így a tanulásra nem jut annyi időm (nem mindha tanulnék helyette). Elég gyorsan fejlődök bent. 1 hónapja készült rajzaim elkészírése után nagyon büszke voltam, de mostmár nem találom őket jónak, és látom a hibáimat. De attól, hogy jól rajzolok, attól még nem leszek attól több. Mindenki mondja, hogy jók, de mi hasznom van a rajzolásból?
Nem tudom, hogy megéri-e folytatni.
Ezt tegnap csináltam:
Talán a kihívás visz rá...
Régen imádtam az erősáramú technikát, állandóan néztem ha mentünk akárhová, aztán lett vagy évtizednyi kimaradás most újra előjött... ma ugyanaz történik azzal a különbséggel hogy lemodellezem, így van a szobában is pár darab :D
A makettes ˇˇ
basszus....de szépen rajzolsz :) hogy irigyellek téged érte :D
szerintem is művész suliba kéne menned :D (tudom, nem sokat segítettem, de olyan jók a rajzaid, hogy muszáj, hogy bent legyen nálam a kérdésed, ha esetleg, újabb rajzodat osztod meg velünk^^)
Jó látni, hogy tetszik sok embernek.
Most inkább azért emeltem ki a kérdést, hogy azt írjátok amin javítanom kellene, mert abbahagyni akkor se fogom, ha nem lesz belőle anyagi hasznom.
És tényleg a kihívásért csinálom. Eddig csináltam sok mindent, de abbahagytam, mert nem lehetett nagyon fejlődni bent. A rajznál ilyen nincs.
És könyvekből, oldalakról tanulom. Azért így is fejlődök, bár lassabban, mintha tanárhoz járnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!