Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van értelme alkotni (rajzolni)?

Van értelme alkotni (rajzolni)?

Figyelt kérdés

16 vagyok. A nyár óta elkezdtem komolyabban foglalkozni a rajzolással. Szeretek rajzolni, de nem tudom, hogy van-e értelme. Elég jól rajzolok, de híresebb, elismert művész úgyse leszek. Ez egy hobbi nekem, de egy rajz kb. 3-4 óra, így a tanulásra nem jut annyi időm (nem mindha tanulnék helyette). Elég gyorsan fejlődök bent. 1 hónapja készült rajzaim elkészírése után nagyon büszke voltam, de mostmár nem találom őket jónak, és látom a hibáimat. De attól, hogy jól rajzolok, attól még nem leszek attól több. Mindenki mondja, hogy jók, de mi hasznom van a rajzolásból?

Nem tudom, hogy megéri-e folytatni.

Ezt tegnap csináltam:

[link]

2009. okt. 2. 14:56
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.

De miért pont lovat kell rajzolni? hallottam, hogy azt elég nehéz, de attól miért fog menni a többi állat?

Könyvtárba néztem rajzkönyveket, de nem igazán vannak, ezért inkább netről töltöm le őket, de ott meg csak angolul vannak. Így lassabban, de azért megértem őket.

Csak ezt a könyvet találtam:

[link]

De ebbe meg nincs szó anatómiáról.

Amúgy még mindig rajzolok, és már festek is.

Szerinted mire figyeljek oda, mit gyakoroljak majd? Kérlek nézd meg pár művemet és írd le!

[link]

2010. ápr. 24. 10:31
 22/33 A kérdező kommentje:
Most azon vagyok, hogy az árnyékolást gyakorlom, mert az nem nagyon megy.
2010. ápr. 24. 10:36
 23/33 anonim ***** válasza:

Szerintem gyönyörüen rajzolsz és nagyon tehetséges vagy hozzá.Én is jól rajzolok jártam 3 évet képzőművészetre.Nekem is a grafika az ami jól megy meg pasztel krétákkal dolgozni is nagyon szeretek.Szerintem folytasd!Még bármi lehetsz!Foglalkozz vele!Nem minden ebernek van tehetsége a grafikához.Valószinüleg ha ilyen jól rajzol a mindenféle kézögyességhez is van tehetséged.Én majd szeretnék valami grafika szakra menni vagy valami elyesmi.Még nem rajzolok olyan jól de a fejleszteném jobbban is menne.Én neked is ajánlom,h fejleszd a rajzaid és folytasd a rajzolást mert van tehetséged hozzá!:)

13/L

2010. ápr. 24. 21:24
 24/33 anonim válasza:

Abba ne hagyd!!

Én makettezek és ugyanaz a helyzet: egyre tökéletesebb a technológia, a régen bámulatosnak tűnő építmény bújhat a legújabb mellett :D

Nem órákig hanem hetekig is készülhet egy alkotás, nem beszélve az adatok begyűjtéséről és fényképtömegről...

[link]

2010. ápr. 24. 21:40
 25/33 anonim válasza:

És nem aprózom el a jövőben sem...

A 750kV-os sorozat kész (egyelőre D), amint bejön egy kis ősz, már esek neki egy 120 és 220kV-os modellnek, majd később egy extrabrutális 1150kV kivitel is lesz, természetesen méretarányosan :p

Szóval tessék nyugodtan rajzolni, alkotni, ápolva a művészi tehetséged :)

2010. ápr. 24. 21:44
 26/33 anonim válasza:
Ja és 24F ˇˇ
2010. ápr. 24. 21:45
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

:D Ez azé brutális! :D

Ki, vagy mi visz rá vkit, h villanyoszlopokat makettezzen??? :D

2010. ápr. 25. 10:13
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

Ó,menj formatervezőnek,vagy belsőépítésznek.Nagyon tehetséges vagy:)

B.D.A.

2010. ápr. 25. 10:26
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

nagyon szépek a rajzaid!

Gratulálok!:)

mindenképpen folytasd az alkotást, hidd el, ha igazán akarod, sikeres művész leszel!;)

2010. ápr. 25. 12:36
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
Abban a korban vagy, amikor bármi lehet Belőled. Nagyon ügyes vagy, tehetséges is, és ha megkeresed útját fejlődésednek - jó tanárok, jó iskola -, talán olyan foglalkozásod lesz, ami életed végéig hivatásodként örömmel tölt el. Tanulj, fejlődj, most van ideje, későbben nehezebb, esetleg le is késheted lehetőségeidet. Igéretes kezdet ez, ahonnét szorgalommal és kitartással nagy magasságokba lehet jutni.
2010. ápr. 25. 15:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!